Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:00
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8296
Roma AS Havrani
Totti best Tactiek HrotL
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler passt de bal in één keer door. Daar is Plecitý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecitý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Havrani 0:1

7e minuut.
Weisweiler is nu in balbezit. Pellicano rent richting de bal. Weisweiler begaat een overtreding. Weisweiler krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hammer is nu in balbezit. Hammer speelt de bal door. Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler geeft een lange en hoge pass. Serena springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hammer onderschept slim de pass. Hammer passt de bal met de wreef. Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler geeft de bal voor. Serena kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Plecitý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecitý passt de bal zonder na te denken. Serena is nu in balbezit. Serena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tarlap is nu in balbezit. Tarlap geeft de bal voor. Weisweiler kopt de bal weg. Daar is Plecitý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecitý schiet op doel. Cocuzza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Brdička speelt de bal door. Plecitý rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krúl. Krúl krijgt een gele kaart. Plecitý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brdička zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serena kopt de bal weg. Plecitý rent richting de bal. Cocuzza bokst de bal weg. Plecitý rent richting de bal. Plecitý schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Havrani 0:2

43e minuut.
Dubois is nu in balbezit. Dubois passt de bal met de wreef. Hammer probeert naar een medespeler te passen. Serena is nu in balbezit. Serena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 49%, Havrani 51%.
Roma AS - Havrani 0:2

46e minuut.
Ostrowski geeft de bal voor. Hồng Đức kan de bal niet met de borst controleren. Hồng Đức passt de bal zonder na te denken. Serena is nu in balbezit. Serena draait met de bal, schiet en ... Cocuzza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hồng Đức met een snelle inworp. Brdička speelt de bal door. Serena bereikt de bal nog maar net als eerste. Serena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Havrani 0:3

58e minuut.
Ostrowski met de inworp. Brdička geeft de bal voor. Plecitý rent richting de bal. Plecitý draait met de bal, schiet en ... Cocuzza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Havrani 0:4

61e minuut.
Kasabov rent richting de bal. Tarlap bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasabov. Kasabov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ostrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciurea komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wuytens rent richting de bal. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức speelt de bal door. Klungelig pakt Serena de bal. Serena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 54%, Havrani 46%.
Roma AS - Havrani 0:4