Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ninjasaim JZD Horní Lhota
Normal Tactiek training
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Drewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewicz geeft een hoge lob. Vetešník kan de bal niet met de borst controleren. Botero rent richting de bal. Botero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Novotný rent richting de bal. Botero is nu in balbezit. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Botero draait met de bal, schiet en ... Konipas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:1

14e minuut.
Gąsiewski speelt de bal door. Smiřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiřický probeert naar een medespeler te passen. Botero rent richting de bal. Botero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:2

17e minuut.
Křička rent richting de bal. Křička geeft de bal voor. Drewicz geeft een hoge lob. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trhoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokytanský verovert de bal door een tackle van achteren. Rokytanský geeft een hoge lob. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konipas bokst de bal weg.

21e minuut.
Novotný bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero onderschept slim de pass. Botero geeft de bal voor. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Novotný is nu in balbezit. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero speelt de bal door. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski schiet op doel. Konipas bokst de bal weg.

29e minuut.
Novotný bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero onderschept slim de pass. Botero passt de bal in één keer door. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Drewicz onderschept slim de pass. Drewicz geeft de bal voor. Botero is nu in balbezit. Kropáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropáček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Botero is nu in balbezit. Vetešník rent richting de bal. Kropáček begaat een overtreding. Kropáček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ninjasaim 68%, JZD Horní Lhota 32%.
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:2

51e minuut.
Botero rent richting de bal. Gąsiewski is nu in balbezit. Botero rent richting de bal. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. Konipas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:3

68e minuut.
Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Peteghem speelt de bal door. Kropáček met een sublieme pass. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Smiřický met een sublieme pass. Kropáček is nu in balbezit. Kropáček speelt de bal door. Klungelig pakt Gąsiewski de bal. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Drewicz geeft de bal voor. Botero kopt de bal weg. Křička heeft problemen om de bal te vangen. Smiřický is nu in balbezit. Smiřický geeft de bal voor. Konipas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gąsiewski geeft de bal voor. Novotný bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotný geeft een hoge lob. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:4

88e minuut.
Rokytanský kopt de bal weg. Botero is nu in balbezit. Botero passt de bal met de wreef. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Konipas trapt de bal weg van het doel. Helšus kopt de bal weg. Daar is Botero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ninjasaim 62%, JZD Horní Lhota 38%.
ninjasaim - JZD Horní Lhota 0:5