Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Notor Boys FC CAMLIKOV
Normal Tactiek 442NAiS
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Camenisch heeft problemen om de bal te vangen. Camenisch probeert naar een medespeler te passen. Plch rent richting de bal. Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:1

7e minuut.
Camenisch is nu in balbezit. Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft de bal voor. Camenisch probeert de bal met de borst te controleren. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:2

11e minuut.
Inworp. Maškarinec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csernyánszki speelt de bal door. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:3

15e minuut.
Sysel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki speelt de bal door. Sysel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Camenisch de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:4

16e minuut.
Maškarinec met de inworp. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki geeft een lange en hoge pass. Daar is Camenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:5

17e minuut.
Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalina passt de bal zonder na te denken. Ponikelský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel onderschept slim de pass. Gabryel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lišák trapt de bal weg. Sysel met een sublieme pass. Klungelig pakt Plch de bal. Gabryel rent richting de bal. Gabryel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Maškarinec met een sublieme pass. Ponikelský is nu in balbezit. Camenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:6

22e minuut.
Maškarinec verovert de bal door een tackle van achteren. Maškarinec passt de bal zonder na te denken. Csernyánszki probeert naar een medespeler te passen. Gabryel rent richting de bal. Gabryel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gabryel is nu in balbezit. Dědeček rent richting de bal. Csernyánszki is nu in balbezit. Gabryel rent richting de bal. Gabryel draait met de bal, schiet en ... Lišák bokst de bal weg. Daar is Gabryel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabryel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Maškarinec passt de bal zonder na te denken. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki speelt de bal door. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Lišák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Csernyánszki rent richting de bal. Kalina is nu in balbezit. Csernyánszki onderschept slim de pass. Csernyánszki geeft de bal voor. Camenisch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sysel is nu in balbezit. Sysel geeft de bal voor. Camenisch rent richting de bal. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Lišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Suttr bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttr passt de bal in één keer door. Maškarinec speelt de bal door. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Lišák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dědeček geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maškarinec met de inworp. Csernyánszki geeft een hoge lob. Camenisch springt en kopt de bal. Lišák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:7

34e minuut.
Joviš rent richting de bal. Joviš geeft de bal voor. Csernyánszki met een sublieme pass. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Joviš trapt de bal weg. Maškarinec rent richting de bal. Maškarinec passt de bal met de wreef. Camenisch rent richting de bal. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Lišák bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csernyánszki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Camenisch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki passt de bal zonder na te denken. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel. Lišák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:8

40e minuut.
Sysel speelt de bal door. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel met een sublieme pass. Camenisch rent richting de bal. Camenisch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:9

44e minuut.
Dědeček geeft een hoge lob. Daar is Papale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papale geeft een hoge lob. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:10

45e minuut.
Klungelig pakt Pomlázka de bal. Gabryel is nu in balbezit. Gabryel passt de bal zonder na te denken. Camenisch kan de bal niet met de borst controleren. Camenisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Notor Boys 89%, FC CAMLIKOV 11%.
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:11

46e minuut.
Gabryel rent richting de bal. Camenisch rent richting de bal. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel draait met de bal, schiet en ... Dědeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Maškarinec met de inworp. Csernyánszki geeft een lange en hoge pass. Camenisch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:12

53e minuut.
Bá Long geeft de bal voor. Csernyánszki kopt de bal weg. Klungelig pakt Camenisch de bal. Camenisch schiet op doel. Lišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:13

56e minuut.
Suttr passt de bal in één keer door. Sysel probeert naar een medespeler te passen. Plch heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel onderschept slim de pass. Gabryel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lišák met een harde bal richting middenveld. Sysel is nu in balbezit. Sysel probeert naar een medespeler te passen. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sysel kopt de bal weg. Csernyánszki heeft problemen om de bal te vangen. Csernyánszki probeert naar een medespeler te passen. Camenisch rent richting de bal. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Joviš de bal. Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki passt de bal zonder na te denken. Gabryel rent richting de bal. Gabryel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sysel kopt de bal weg. Gabryel kan de bal niet met de borst controleren. Gabryel geeft een lange en hoge pass. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plch heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel is nu in balbezit. Gabryel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Camenisch is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sysel kopt de bal weg. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch passt de bal in één keer door. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel draait met de bal, schiet en ... Lišák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:14

65e minuut.
Camenisch is nu in balbezit. Camenisch passt de bal in één keer door. Maškarinec geeft een hoge lob. Gabryel rent richting de bal. Gabryel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Dědeček trapt de bal weg van het doel. Kuželka kopt de bal weg. Daar is Csernyánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel. Lišák bokst de bal weg. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:15

71e minuut.
Maškarinec passt de bal met de wreef. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki passt de bal in één keer door. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. Lišák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:16

74e minuut.
Sysel onderschept slim de pass. Sysel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuželka de bal. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel. Lišák bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Joviš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuželka probeert naar een medespeler te passen. Brunát is nu in balbezit. Maškarinec onderschept slim de pass. Maškarinec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Suttr kopt de bal weg. Daar is Ponikelský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysel speelt de bal door. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Sysel de bal. Sysel speelt de bal door. Gabryel rent richting de bal. Gabryel draait met de bal, schiet en ... Lišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:17

89e minuut.
Pomlázka rent richting de bal. Suttr is nu in balbezit. Suttr geeft een hoge lob. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel draait met de bal, schiet en ... Lišák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sysel neemt de hoekschop. Camenisch rent richting de bal. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Joviš probeert de bal met de borst te controleren. Lišák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Notor Boys 80%, FC CAMLIKOV 20%.
FC Notor Boys - FC CAMLIKOV 0:18