Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sysldorf 1.FC FILIPKA
2.pokus Tactiek t
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Foukaras rent richting de bal. Foukaras geeft een hoge lob. Bowles kopt de bal weg. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Correa speelt de bal door. Qəmbərov probeert naar een medespeler te passen. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:1

15e minuut.
Mircea onderschept slim de pass. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Mircea onderschept slim de pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov geeft de bal voor. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen. del Campo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gandía is nu in balbezit. Mircea onderschept slim de pass. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Greggio is nu in balbezit. Domokos is nu in balbezit. Domokos probeert naar een medespeler te passen. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:2

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat del Campo niet meer kan verder spelen. Amorebieta komt het veld opgelopen.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sava stond buitenspel. Greggio neemt vlug de vrije trap. Mircea kopt de bal weg. Paciorkowski probeert de bal met de borst te controleren. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:3

30e minuut.
Kalmus verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmus geeft de bal voor. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:4

34e minuut.
Qəmbərov rent richting de bal. Qəmbərov met een sublieme pass. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski onderschept slim de pass. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:5

39e minuut.
Klungelig pakt Krych de bal. Krych passt de bal met de wreef. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Gaona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stenka met een sublieme pass. Daar is Foukaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foukaras passt de bal zonder na te denken. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 58%, 1.FC FILIPKA 42%.
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:5

56e minuut.
Foukaras rent richting de bal. Foukaras geeft een hoge lob. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava draait met de bal, schiet en ... Gaona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Greggio kopt de bal weg. Gandía is nu in balbezit. Mircea onderschept slim de pass. Mircea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 0:6

78e minuut.
Foukaras onderschept slim de pass. Foukaras geeft een hoge lob. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap. Gaona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 1:6

81e minuut.
Kleszczewski geeft een hoge lob. Buitenspel voor Sava. Goede buitenspelval van de verdediging. Domokos neemt vlug de vrije trap. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Paciorkowski kopt de bal weg. Mircea heeft problemen om de bal te vangen. Megrelishvili is nu in balbezit. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea draait met de bal, schiet en ... Amorebieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 57%, 1.FC FILIPKA 43%.
FC Sysldorf - 1.FC FILIPKA 1:6