Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jiskra Strážnice FC KRÁLOVO POLE
Normal Tactiek RADEGAST
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 57
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Berteloot onderschept slim de pass. Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmicer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kudela de bal. Kudela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Šmicer met een sublieme pass. Berteloot heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een hoge lob. Kudela maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Aksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksnes met een sublieme pass. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudela is nu in balbezit. Kudela draait met de bal, schiet en ... Jamrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Šmicer neemt de hoekschop. Aksnes speelt de bal door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Jamrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:1

8e minuut.
Aksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Motejl is nu in balbezit. Aksnes verovert de bal door een tackle van achteren. Aksnes geeft een hoge lob. Kudela krijgt zijn hoofd ertegen. Jamrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Vízek onderschept slim de pass. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Kudela de bal. Vízek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kudela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domínguez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jamrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:3

14e minuut.
Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Šmicer rent richting de bal. Šmicer passt de bal zonder na te denken. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Berteloot onderschept slim de pass. Berteloot met een sublieme pass. Kudela rent richting de bal. Kudela draait met de bal, schiet en ... Jamrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:4

16e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal zonder na te denken. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Kysilka rent richting de bal. Kudela onderschept slim de pass. Kudela schiet op doel. Jamrich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:5

24e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal in één keer door. Kudela is nu in balbezit. Kudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:6

27e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Vízek speelt de bal door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Frýba rent richting de bal. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez met een sublieme pass. Berteloot rent richting de bal. Berteloot schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:7

34e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel. Jamrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:8

36e minuut.
Aksnes heeft problemen om de bal te vangen. Aksnes speelt de bal door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela draait met de bal, schiet en ... Jamrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:9

42e minuut.
Frýba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksnes onderschept slim de pass. Domínguez speelt de bal door. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 82%, FC KRÁLOVO POLE 18%.
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:10

50e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela geeft een lange en hoge pass. Berteloot rent richting de bal. Berteloot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kudela haalt uit met een fantastische trap. Kysilka probeert de bal aan de voet te houden. Berteloot rent richting de bal. Berteloot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:11

54e minuut.
Kysilka kopt de bal weg. Aksnes rent richting de bal. Aksnes probeert naar een medespeler te passen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Kudela rent richting de bal. Kudela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:12

58e minuut.
Kudela passt de bal zonder na te denken. Berteloot is nu in balbezit. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:13

59e minuut.
Kousalík speelt de bal door. Maier rent richting de bal. Berteloot onderschept slim de pass. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Kudela springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

61e minuut.
Frýba heeft problemen om de bal te vangen. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez is nu in balbezit. Klungelig pakt Kudela de bal. Kudela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koromilas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Motejl rent richting de bal. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez speelt de bal door. Klungelig pakt Kudela de bal. Kudela schiet op doel. Jamrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koromilas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:14

66e minuut.
Aksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksnes geeft een lange en hoge pass. Kudela kopt de bal weg. Koromilas rent richting de bal. Koromilas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Šmicer probeert naar een medespeler te passen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Jamrich bokst de bal weg. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:15

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aksnes met de inworp. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Jamrich probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Koromilas is nu in balbezit. Koromilas probeert naar een medespeler te passen. Kudela rent richting de bal. Kudela draait met de bal, schiet en ... Jamrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:16

77e minuut.
Aksnes is nu in balbezit. Aksnes geeft een hoge lob. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:17

78e minuut.
Koromilas rent richting de bal. Šmicer is nu in balbezit. Šmicer passt de bal met de wreef. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Frýba rent richting de bal. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Daar is Koromilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koromilas schiet op doel. Jamrich bokst de bal weg.

81e minuut.
Maier is nu in balbezit. Kousalík rent richting de bal. Kousalík passt de bal met de wreef. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Kousalík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousalík geeft de bal voor. Koromilas rent richting de bal. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Jamrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:18

84e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache geeft een hoge lob. Šmicer kan de bal niet met de borst controleren. Šmicer geeft een lange en hoge pass. Kudela springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Kudela heeft problemen om de bal te vangen. Aksnes speelt de bal door. Klungelig pakt Koromilas de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Manolache passt de bal in één keer door. Aksnes heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aksnes met de inworp. Domínguez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:19

90e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Aksnes is nu in balbezit. Aksnes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koromilas de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 90%, FC KRÁLOVO POLE 10%.
FC Jiskra Strážnice - FC KRÁLOVO POLE 0:19