Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fireflies Tábor FC Caravelas
Normal Tactiek 442 zkouška
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 55
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 57.2
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Pavlas is nu in balbezit. Nacioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nacioğlu speelt de bal door. Coandă is nu in balbezit. Coandă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:1

6e minuut.
Jakub onderschept slim de pass. Jakub probeert naar een medespeler te passen. Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coandă de bal. Coandă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Harper kopt de bal weg. Jakub geeft een hoge lob. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... Hronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:2

12e minuut.
Coandă geeft de bal voor. Klungelig pakt Nacioğlu de bal. Halfar rent richting de bal. Nacioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mandík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klapka rent richting de bal. Coandă verovert de bal door een tackle van achteren. Coandă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Jakub is nu in balbezit. Jakub passt de bal in één keer door. Provázek is nu in balbezit. Coandă verovert de bal door een tackle van achteren. Coandă draait met de bal, schiet en ... Hronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:3

15e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu geeft de bal voor. Halfar heeft problemen om de bal te vangen. Coandă verovert de bal door een tackle van achteren. Coandă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hronek probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu kopt de bal weg. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:4

21e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu passt de bal met de wreef. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:5

22e minuut.
Trnovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnovec speelt de bal door. Provázek rent richting de bal. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nacioğlu onderschept slim de pass. Coandă is nu in balbezit. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... Hronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:6

27e minuut.
Oraşan met een sublieme pass. Harper met een sublieme pass. Sorescu met een sublieme pass. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap. Hronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:7

31e minuut.
Klungelig pakt Sorescu de bal. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Hronek met een sublieme pass. Jakub kopt de bal weg. Daar is Pavlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coandă onderschept slim de pass. Coandă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Provázek rent richting de bal. Provázek geeft de bal voor. Inworp. Jakub met een snelle inworp. Coandă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:8

38e minuut.
Nacioğlu passt de bal zonder na te denken. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan probeert naar een medespeler te passen. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă draait met de bal, schiet en ... Hronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:9

40e minuut.
Prudêncio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coandă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coandă met een sublieme pass. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pavlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pavlas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Nacioğlu de bal onder controle te krijgen. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu geeft een hoge lob. Coandă maakt een snoekduik en kopt de bal. Hronek bokst de bal weg.

45e minuut.
Coandă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jakub de bal. Jakub passt de bal in één keer door. Coandă is nu in balbezit. Coandă draait met de bal, schiet en ... Hronek bokst de bal weg. Provázek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jakub neemt de hoekschop. Coandă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fireflies Tábor 84%, FC Caravelas 16%.
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:9

46e minuut.
Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištof begaat een overtreding. Coandă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sæþórsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coandă probeert de bal met de borst te controleren. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:10

48e minuut.
Mandík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandík geeft de bal voor. Inworp. Zamorano met een snelle inworp. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Hronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Mândreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nacioğlu de bal. Nacioğlu passt de bal met de wreef. Coandă is nu in balbezit. Coandă schiet op doel. Hronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coandă is nu in balbezit. Coandă haalt uit met een fantastische trap. Hronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coandă rent richting de bal. Coandă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:11

50e minuut.
Trnovec heeft problemen om de bal te vangen. Trnovec probeert naar een medespeler te passen. Provázek probeert de bal met de borst te controleren. Coandă is nu in balbezit. Coandă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nacioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Fabini begaat een overtreding. Nacioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mândreanu met een snel genomen vrije trap. Coandă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:12

52e minuut.
Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Sorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorescu speelt de bal door. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:13

55e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu passt de bal in één keer door. Harper geeft een hoge lob. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Čert rent richting de bal. Zamorano onderschept slim de pass. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Coandă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Harper speelt de bal door. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coandă de bal. Coandă draait met de bal, schiet en ... Hronek bokst de bal weg.

61e minuut.
Pavlas is nu in balbezit. Nacioğlu onderschept slim de pass. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap. Halfar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:14

64e minuut.
Harper kopt de bal weg. Coandă rent richting de bal. Coandă passt de bal met de wreef. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Harper rent richting de bal. Mandík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harper raakt geblesseerd tijdens het duel. Mândreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nacioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nacioğlu onderschept slim de pass. Sorescu geeft een hoge lob. Provázek kopt de bal weg. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:15

67e minuut.
Krištof speelt de bal door. Trnovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu onderschept slim de pass. Nacioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jakub is nu in balbezit. Jakub geeft een lange en hoge pass. Halfar rent richting de bal. Nacioğlu onderschept slim de pass. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:16

77e minuut.
Klapka heeft problemen om de bal te vangen. Coandă verovert de bal door een tackle van achteren. Provázek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coandă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nacioğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:17

79e minuut.
Sæþórsson speelt de bal door. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu probeert naar een medespeler te passen. Coandă is nu in balbezit. Coandă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:18

80e minuut.
Halfar is nu in balbezit. Nacioğlu rent richting de bal. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă schiet op doel. Hronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Sæþórsson de bal. Sæþórsson passt de bal in één keer door. Jakub probeert naar een medespeler te passen. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coandă verovert de bal door een tackle van achteren. Coandă met een sublieme pass. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... Hronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:19

89e minuut.
Jakub geeft een lange en hoge pass. Pavlas is nu in balbezit. Mândreanu onderschept slim de pass. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fireflies Tábor 89%, FC Caravelas 11%.
Fireflies Tábor - FC Caravelas 0:20