Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruzovice FC F.C. Barça 1899
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
46% Balbezit 54%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 52.8
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Kobyłko passt de bal in één keer door. Šťavel geeft een lange en hoge pass. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek draait met de bal, schiet en ... Vojta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:1

3e minuut.
Kobyłko probeert naar een medespeler te passen. Šťavel met een sublieme pass. Kończewski rent richting de bal. Šťavel speelt de bal door. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:2

5e minuut.
Matonoha rent richting de bal. Šťavel rent richting de bal. Šťavel probeert naar een medespeler te passen. Trousil is nu in balbezit. Trousil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vojta speelt de bal door. Kończewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hašek de bal. Trousil is nu in balbezit. Trousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Šťavel speelt de bal door. Kobyłko rent richting de bal. Kobyłko probeert naar een medespeler te passen. Hašek is nu in balbezit. Hašek schiet op doel. Paal! Kasař heeft problemen om de bal te vangen. Kasař geeft de bal voor. Inworp. Kończewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šťavel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hašek rent richting de bal. Hašek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:3

13e minuut.
Špidlen geeft een hoge lob. Šťavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šťavel speelt de bal door. Klungelig pakt Hašek de bal. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:4

15e minuut.
Chroustal verovert de bal door een tackle van achteren. Šťavel is nu in balbezit. Šťavel met een sublieme pass. Hašek is nu in balbezit. Hašek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šrejma heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:5

17e minuut.
Matonoha rent richting de bal. Šťavel verovert de bal door een tackle van achteren. Šťavel speelt de bal door. Hašek heeft problemen om de bal te vangen. Hašek schiet op doel. Vojta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hašek is nu in balbezit. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:6

25e minuut.
Daar is Kobyłko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyłko met een sublieme pass. Hašek is nu in balbezit. Hašek draait met de bal, schiet en ... Vojta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:7

25e minuut.
Špoták rent richting de bal. Špoták passt de bal zonder na te denken. Průša rent richting de bal. Hašek onderschept slim de pass. Hašek haalt uit met een fantastische trap. Vojta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kasař geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kończewski met de inworp. Šťavel geeft de bal voor. Hašek springt en kopt de bal. Vojta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kończewski kopt de bal weg. Trousil rent richting de bal. Trousil passt de bal in één keer door. Daar is Hašek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hašek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:8

33e minuut.
Kończewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Chroustal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kończewski onderschept slim de pass. Kończewski geeft een lange en hoge pass. Hašek krijgt zijn hoofd ertegen. Vojta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Chroustal rent richting de bal. Šťavel onderschept slim de pass. Šťavel met een sublieme pass. Hašek rent richting de bal. Hašek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lafata kopt de bal weg. Hašek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matonoha is nu in balbezit. Hašek onderschept slim de pass. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobyłko met een snelle inworp. Šťavel is nu in balbezit. Šťavel geeft een lange en hoge pass. Hašek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Špidlen trapt de bal weg van het doel. Šťavel geeft een hoge lob. Hašek rent richting de bal. Hašek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:9

38e minuut.
Špoták verovert de bal door een tackle van achteren. Kończewski rent richting de bal. Kończewski geeft een lange en hoge pass. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek draait met de bal, schiet en ... Vojta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:10

39e minuut.
Špoták met een sublieme pass. Klungelig pakt Stoliczka de bal. Hašek is nu in balbezit. Hašek haalt uit met een fantastische trap. Vojta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:11

41e minuut.
Šťavel passt de bal zonder na te denken. Hašek is nu in balbezit. Hašek geeft een hoge lob. Trousil is nu in balbezit. Trousil schiet op doel. Vojta bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kończewski neemt de hoekschop. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:12

45e minuut.
Kończewski heeft problemen om de bal te vangen. Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski speelt de bal door. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trousil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 91%, F.C. Barça 1899 9%.
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:12

46e minuut.
Kobyłko passt de bal met de wreef. Kończewski rent richting de bal. Kończewski speelt de bal door. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:13

48e minuut.
Hašek is nu in balbezit. Špidlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek verovert de bal door een tackle van achteren. Hašek draait met de bal, schiet en ... Vojta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:14

49e minuut.
Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Trousil onderschept slim de pass. Trousil speelt de bal door. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kończewski met een snelle inworp. Šťavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šťavel passt de bal met de wreef. Hašek is nu in balbezit. Hašek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:15

55e minuut.
Trousil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Špidlen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kończewski zal de hoekschop nemen. Trousil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hašek is nu in balbezit. Šťavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šťavel passt de bal in één keer door. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Trousil is nu in balbezit. Kasař rent richting de bal. Šťavel met een sublieme pass. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špidlen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hašek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hašek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:16

61e minuut.
Kasař rent richting de bal. Trousil onderschept slim de pass. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste. Trousil verovert de bal door een tackle van achteren. Trousil schiet op doel. Vojta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:17

63e minuut.
Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski geeft de bal voor. Hašek kopt de bal weg. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trousil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:18

68e minuut.
Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski geeft een lange en hoge pass. Trousil kopt de bal weg. Hašek is nu in balbezit. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:19

73e minuut.
Šťavel probeert naar een medespeler te passen. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek passt de bal zonder na te denken. Trousil is nu in balbezit. Trousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:20

76e minuut.
Kobyłko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šťavel rent richting de bal. Šťavel geeft een hoge lob. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:21

80e minuut.
Chroustal onderschept slim de pass. Juřica met een sublieme pass. Chroustal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hašek rent richting de bal. Hašek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trousil rent richting de bal. Trousil draait met de bal, schiet en ... Vojta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:22

81e minuut.
Špoták heeft problemen om de bal te vangen. Špoták speelt de bal door. Inworp. Kończewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šťavel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Šrejma kopt de bal weg. Kobyłko geeft een hoge lob. Trousil kopt de bal weg. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kończewski kopt de bal weg. Šťavel rent richting de bal. Matonoha onderschept slim de pass. Trousil verovert de bal door een tackle van achteren. Trousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:23

87e minuut.
Kobyłko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šťavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šťavel probeert naar een medespeler te passen. Hašek controleert de bal met de borst. Hašek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zýka speelt de bal door. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski met een sublieme pass. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 83%, F.C. Barça 1899 17%.
Bruzovice FC - F.C. Barça 1899 0:24