Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VM Fox FK MB
útok Tactiek Pokus
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 46.7
goed Schieten goed
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Boo speelt de bal door. Krobián bereikt de bal nog maar net als eerste. Elke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elke krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mignolet rent richting de bal. Elke onderschept slim de pass. Elke heeft problemen om de bal te vangen. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Gabryš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gallier de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FK MB 0:1

15e minuut.
Elke probeert naar een medespeler te passen. Garlaschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaschelli met een sublieme pass. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Elke rent richting de bal. Elke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garlaschelli de bal. Garlaschelli haalt uit met een fantastische trap. Gabryš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Elke controleert de bal met de borst. Elke passt de bal in één keer door. Ułazik is nu in balbezit. Gallo onderschept slim de pass. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Mignolet de bal. Gallo is nu in balbezit. Raposo met een sublieme pass. Garlaschelli is nu in balbezit. Garlaschelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak speelt de bal door. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FK MB 0:2

41e minuut.
Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FK MB 0:3

42e minuut.
Ułazik rent richting de bal. Garlaschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaschelli speelt de bal door. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Gabryš bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieciak met een snelle inworp. Szymkowiak geeft een lange en hoge pass. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 64%, FK MB 36%.
FK VM Fox - FK MB 0:3

51e minuut.
Raposo is nu in balbezit. Raposo passt de bal zonder na te denken. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel. Gabryš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Garlaschelli rent richting de bal. Garlaschelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FK MB 0:4

52e minuut.
Třicátník komt het veld opgelopen. Spoczyński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuervo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cuervo onderschept slim de pass. Třicátník bereikt de bal nog maar net als eerste. Třicátník met een sublieme pass. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Buhoiu komt het veld opgelopen. Aranburu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raposo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieciak met een sublieme pass. Raposo is nu in balbezit. Raposo geeft een lange en hoge pass. Gabryš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garlaschelli controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FK MB 0:5

65e minuut.
Colling geeft een hoge lob. Aranburu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cieciak de bal onder controle te krijgen. Houston rent richting de bal. Houston schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gallier rent richting de bal. Gallier geeft een hoge lob. Garlaschelli is nu in balbezit. Klungelig pakt Garlaschelli de bal. Garlaschelli haalt uit met een fantastische trap. Gabryš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hluchý komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cieciak geeft een hoge lob. Daar is Třicátník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Třicátník geeft een lange en hoge pass. Garlaschelli rent richting de bal. Garlaschelli haalt uit met een fantastische trap. Gabryš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gallier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlaschelli rent richting de bal. Garlaschelli passt de bal zonder na te denken. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FK MB 0:6

72e minuut.
Montes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bresemann trapt de bal weg. Mignolet kopt de bal weg. Hluchý speelt de bal door. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Houston haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Montes met een sublieme pass. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz rent richting de bal. Colling onderschept slim de pass. Colling geeft een lange en hoge pass. Buhoiu bokst de bal weg.

80e minuut.
Montes geeft een lange en hoge pass. Třicátník met een sublieme pass. Klungelig pakt Rampáček de bal. Garlaschelli is nu in balbezit. Garlaschelli schiet op doel. Gabryš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling geeft de bal voor. Aranburu rent richting de bal. Aranburu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 54%, FK MB 46%.
FK VM Fox - FK MB 0:6