Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:00
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: NEC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
NEC FC Boby Brno
Normal Tactiek zakladni3
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 46
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 59.1
poor Schieten incredible
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Skalický kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekrt de bal. Sutherland met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:1

4e minuut.
Vrancken geeft een lange en hoge pass. Williams kopt de bal weg. Jirmal heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Řezáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:2

9e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken geeft een hoge lob. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel. Řezáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:3

10e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:4

14e minuut.
Panchartek is nu in balbezit. Vrancken verovert de bal door een tackle van achteren. Vrancken speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:5

15e minuut.
Długołęcki geeft de bal voor. Pech kan de bal niet met de borst controleren. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Řezáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:6

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrancken met een snelle inworp. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft de bal voor. Sutherland springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:7

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrancken met een snelle inworp. Klungelig pakt Długołęcki de bal. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Sutherland krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:8

19e minuut.
Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams met een sublieme pass. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:9

21e minuut.
Vrancken met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Jirmal is nu in balbezit. Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:10

22e minuut.
Skalický is nu in balbezit. Frantík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekrt maakt een afschuwelijke overtreding. Pekrt krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Frantík bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel. Řezáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vrancken met een sublieme pass. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:11

31e minuut.
Williams kopt de bal weg. Pech is nu in balbezit. Sutherland onderschept slim de pass. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Řezáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:12

34e minuut.
Jirmal is nu in balbezit. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal zonder na te denken. Sutherland rent richting de bal. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:13

36e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken geeft de bal voor. Sutherland controleert de bal met de borst. Sutherland schiet op doel. Řezáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:14

38e minuut.
Vrancken onderschept slim de pass. Vrancken geeft een hoge lob. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland rent richting de bal. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:15

39e minuut.
Frantík geeft een lange en hoge pass. Jirmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams onderschept slim de pass. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Libánský de bal. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki geeft een hoge lob. Sutherland maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:16

45e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken geeft een hoge lob. Williams kopt de bal weg. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC 69%, FC Boby Brno 31%.
NEC - FC Boby Brno 0:16

47e minuut.
Klungelig pakt Długołęcki de bal. Długołęcki speelt de bal door. Sutherland met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:17

49e minuut.
Pekrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Długołęcki met een sublieme pass. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Klungelig pakt Frantík de bal. Frantík probeert naar een medespeler te passen. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Williams rent richting de bal. Williams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland passt de bal zonder na te denken. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Řezáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:18

55e minuut.
Vrancken met een sublieme pass. Długołęcki kan de bal niet met de borst controleren. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken geeft de bal voor. Sutherland krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Řezáč met een harde bal richting middenveld. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken geeft een hoge lob. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:19

63e minuut.
Frantík kopt de bal weg. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki passt de bal met de wreef. Daar is Sutherland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:20

64e minuut.
Hwan-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Sin speelt de bal door. Klaus rent richting de bal. Prchlík verovert de bal door een tackle van achteren. Prchlík haalt uit met een fantastische trap. Trung Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Vrancken geeft een hoge lob. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland met een sublieme pass. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:21

70e minuut.
Prchlík passt de bal met de wreef. Vrancken met een sublieme pass. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Řezáč bokst de bal weg. Williams springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Długołęcki speelt de bal door. Frantík heeft problemen om de bal te vangen. Frantík passt de bal zonder na te denken. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:22

75e minuut.
Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki speelt de bal door. Vrancken speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sutherland speelt de bal door. Klungelig pakt Williams de bal. Williams passt de bal in één keer door. Sutherland rent richting de bal. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Frantík is nu in balbezit. Frantík met een sublieme pass. Sutherland rent richting de bal. Sutherland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:23

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrancken met de inworp. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki geeft de bal voor. Sutherland krijgt zijn hoofd ertegen. Řezáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - FC Boby Brno 0:24

87e minuut.
Frantík geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pekrt de bal onder controle te krijgen. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Libánský rent richting de bal. Vrancken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libánský. Vrancken wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vrancken kan niet meer verder spelen. Caldato komt het veld opgelopen. Turgut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Williams springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC 75%, FC Boby Brno 25%.
NEC - FC Boby Brno 0:24