Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krhová FC West Bohemia
Moje Tactiek 4-3-3-DEF
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 42.6
matig Schieten matig
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Vymámil speelt de bal door. Blažka is nu in balbezit. Blažka passt de bal met de wreef. Laco heeft problemen om de bal te vangen. Laco draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Travička met een sublieme pass. Vymámil met een sublieme pass. Blažka rent richting de bal. Blažka geeft een hoge lob. Laco springt en kopt de bal. Tkáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vymámil met een sublieme pass. Blažka rent richting de bal. Blažka geeft een hoge lob. Laco maakt een snoekduik en kopt de bal. Tkáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krhová - FC West Bohemia 0:1

28e minuut.
Grimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimm geeft de bal voor. Stroh kopt de bal weg. Laco is nu in balbezit. Laco schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Forejt met een sublieme pass. Vymámil probeert naar een medespeler te passen. Blažka is nu in balbezit. Blažka schiet op doel. Tkáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krhová 70%, FC West Bohemia 30%.
FC Krhová - FC West Bohemia 0:1

53e minuut.
Travička rent richting de bal. Travička met een sublieme pass. Blažka is nu in balbezit. Blažka schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Vymámil passt de bal met de wreef. Blažka is nu in balbezit. Blažka speelt de bal door. Laco is nu in balbezit. Laco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Fumagalli probeert de bal aan de voet te houden. Vymámil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vymámil passt de bal zonder na te denken. Forejt is nu in balbezit. Forejt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grimm verovert de bal door een tackle van achteren. Grimm geeft de bal voor. Inworp. Forejt met de inworp. Travička geeft de bal voor. Tkáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krhová 72%, FC West Bohemia 28%.
FC Krhová - FC West Bohemia 0:1