Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsik-Tampicka 1.SK SIGMA OLOMOUC
Beton Tactiek bongo bongo
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Danielidis rent richting de bal. Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli probeert naar een medespeler te passen. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielidis schiet op doel. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:1

19e minuut.
Daar is Bechstädt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt passt de bal met de wreef. Danielidis is nu in balbezit. Danielidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Benedettelli verovert de bal door een tackle van achteren. Benedettelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Pilikowski de bal. Pilikowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wędzyński is nu in balbezit. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski speelt de bal door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Pinto bokst de bal weg.

24e minuut.
Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Bechstädt kopt de bal weg. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Danielidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Fernández Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Arregui speelt de bal door. Klungelig pakt Pilikowski de bal. Pilikowski geeft de bal voor. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:2

34e minuut.
Pilikowski speelt de bal door. Daar is Danielidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielidis passt de bal met de wreef. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Łuczka rent richting de bal. Łuczka geeft de bal voor. Danielidis kopt de bal weg. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Daar is Benedettelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedettelli speelt de bal door. Daar is Tuñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Pinto bokst de bal weg.

40e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Orvos rent richting de bal. Benedettelli verovert de bal door een tackle van achteren. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt passt de bal zonder na te denken. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 70%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 30%.
Arsik-Tampicka - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:2

46e minuut.
Henderson rent richting de bal. Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli passt de bal in één keer door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski geeft een lange en hoge pass. Danielidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Emin Kaptan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Inworp. Sirmen komt het veld opgelopen. Alstander komt het veld opgelopen. Martí Castelló komt het veld opgelopen. Bubník komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciupitu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sirmen rent richting de bal. Benedettelli verovert de bal door een tackle van achteren. Benedettelli geeft de bal voor. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:3

84e minuut.
Wewiórski probeert naar een medespeler te passen. Sirmen rent richting de bal. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt speelt de bal door. Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Burkhardt passt de bal in één keer door. Danielidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danielidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Danielidis neemt de penalty, wat een uithaal! Pinto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 67%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 33%.
Arsik-Tampicka - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:3