Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rok Tennessee Titans
moje-D2 Tactiek Obrana
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Zejval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nevečeřal met een snelle inworp. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Přibyl passt de bal in één keer door. Zimny rent richting de bal. Kapr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapr krijgt een gele kaart. Zimny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zimny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palizas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gladysz rent richting de bal. Orlov verovert de bal door een tackle van achteren. Palizas met een sublieme pass. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel. Emery bokst de bal weg.

21e minuut.
Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orlov de bal. Miękus is nu in balbezit. Miękus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Palizas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochodeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochodeň probeert naar een medespeler te passen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Emery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Alończyk is nu in balbezit. Alończyk passt de bal met de wreef. Burza rent richting de bal. Burza draait met de bal, schiet en ... Emery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Tennessee Titans 1:0

32e minuut.
Zimny probeert naar een medespeler te passen. Miękus rent richting de bal. Miękus probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 49%, Tennessee Titans 51%.
FC Rok - Tennessee Titans 1:0

50e minuut.
Přibyl speelt de bal door. Rocki is nu in balbezit. Rocki passt de bal zonder na te denken. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Orlov is nu in balbezit. Přibyl is nu in balbezit. Přibyl passt de bal met de wreef. Burza rent richting de bal. Burza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bellia onderschept slim de pass. Bellia passt de bal zonder na te denken. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Gladysz passt de bal met de wreef. Miękus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Přibyl. Přibyl krijgt een gele kaart. Miękus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zimny met een snel genomen vrije trap. Gladysz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Tennessee Titans 1:1

73e minuut.
Nevečeřal kopt de bal weg. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz met een sublieme pass. Booser geeft een hoge lob. Miękus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pochodeň probeert naar een medespeler te passen. Přibyl speelt de bal door. Burza is nu in balbezit. Burza draait met de bal, schiet en ... Emery werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Tennessee Titans 2:1

87e minuut.
Kutnohorský speelt de bal door. Miękus rent richting de bal. Met opzet legt Pochodeň zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pochodeň moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pochodeň schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Miękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Miękus geeft een lange en hoge pass. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Palizas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Tennessee Titans 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 51%, Tennessee Titans 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rok - Tennessee Titans 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 69%, Tennessee Titans 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rok - Tennessee Titans 2:2

106e minuut.
Miękus passt de bal met de wreef. Booser met een sublieme pass. Klungelig pakt Nevečeřal de bal. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk passt de bal zonder na te denken. Emery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

110e minuut.
Burza is nu in balbezit. Kutnohorský verovert de bal door een tackle van achteren. Kutnohorský passt de bal zonder na te denken. Rocki is nu in balbezit. Rocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

111e minuut.
Kutnohorský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gosparini komt het veld opgelopen.

118e minuut.
Zimny speelt de bal door. Booser rent richting de bal. Booser passt de bal in één keer door. Miękus rent richting de bal. Miękus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 40%, Tennessee Titans 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rok - Tennessee Titans 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nevečeřal neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Tennessee Titans 2:3
---
Alończyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Tennessee Titans 3:3
---
Miękus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palizas bokst de bal weg.
---
Burza neemt de penalty, wat een uithaal! Emery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Tennessee Titans 4:3
---
Gladysz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Tennessee Titans 4:4
---
Rocki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Tennessee Titans 5:4
---
Zimny kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Palizas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Kapr neemt de penalty, wat een uithaal! Emery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Booser kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---