Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:00
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15185
FC Baník Ostrava !!! FK Sezimovo Ústí
777 Tactiek okop
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
44.2 gemiddelde waardering 61.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ťukal is nu in balbezit. Ťukal geeft een hoge lob. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler draait met de bal, schiet en ... Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:1

17e minuut.
Štigler is nu in balbezit. Štigler met een sublieme pass. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kalán heeft problemen om de bal te vangen. Kalán probeert naar een medespeler te passen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel. Kulisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:2

24e minuut.
Zagakos is nu in balbezit. Zagakos passt de bal met de wreef. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel. Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:3

27e minuut.
Rejžák kopt de bal weg. Kalán rent richting de bal. Kalán speelt de bal door. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:4

30e minuut.
Hruštička met een snelle inworp. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft de bal voor. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:5

32e minuut.
Štigler geeft een hoge lob. Duygulu kopt de bal weg. Lopilato probeert de bal aan de voet te houden. Drahorád rent richting de bal. Drahorád draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:6

35e minuut.
Štigler is nu in balbezit. Štigler geeft een lange en hoge pass. Daar is Šmejkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Štigler is nu in balbezit. Švadlena rent richting de bal. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel. Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 62%, FK Sezimovo Ústí 38%.
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:7

48e minuut.
Fingr probeert naar een medespeler te passen. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán speelt de bal door. Drahorád heeft problemen om de bal te vangen. Drahorád draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hruštička speelt de bal door. Rejžák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejžák speelt de bal door. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád schiet op doel. Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šmejkal heeft problemen om de bal te vangen. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:8

53e minuut.
Lopilato met een sublieme pass. Duygulu probeert naar een medespeler te passen. Šmejkal heeft problemen om de bal te vangen. Hruštička is nu in balbezit. Hruštička schiet op doel. Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:9

54e minuut.
Cantilo heeft problemen om de bal te vangen. Kokić is nu in balbezit. Drahorád onderschept slim de pass. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 0:10

56e minuut.
Kalán met een sublieme pass. Hruštička is nu in balbezit. Hruštička passt de bal met de wreef. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kalán is nu in balbezit. Kalán speelt de bal door. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kalán kopt de bal weg. Hruštička is nu in balbezit. Met opzet legt Duygulu zijn tegenspeler op de grond. Duygulu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lopilato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopilato passt de bal zonder na te denken. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 1:10

74e minuut.
Klungelig pakt Kalán de bal. Kalán met een sublieme pass. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 1:11

79e minuut.
Štigler kopt de bal weg. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička passt de bal zonder na te denken. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Kulisz bokst de bal weg.

82e minuut.
Golgol maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rejžák kopt de bal weg. Švadlena rent richting de bal. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 1:12

84e minuut.
Tujka geeft een hoge lob. Golgol probeert de bal met de borst te controleren. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 1:13

85e minuut.
Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft de bal voor. Daar is Kalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalán haalt uit met een fantastische trap. Kulisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 1:14

87e minuut.
Buitenspel voor Kalán. Goede buitenspelval van de verdediging. Duygulu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rejžák kopt de bal weg. Drahorád rent richting de bal. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Duygulu neemt vlug de vrije trap. Tujka kopt de bal weg. Drahorád rent richting de bal. Drahorád heeft problemen om de bal te vangen. Drahorád schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štigler is nu in balbezit. Štigler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 57%, FK Sezimovo Ústí 43%.
FC Baník Ostrava !!! - FK Sezimovo Ústí 1:14