Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kilba Praha_04 Eleven United
Proti obrum Tactiek karamba
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 59.4
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Klungelig pakt Kubatov de bal. Kubatov speelt de bal door. Fąk geeft een lange en hoge pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:1

13e minuut.
Fąk geeft de bal voor. Flatt kopt de bal weg. Otčenášek is nu in balbezit. Šenovský onderschept slim de pass. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Bilko de bal onder controle te krijgen. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:2

15e minuut.
Kubatov geeft een lange en hoge pass. Póta is nu in balbezit. Velebný begaat een overtreding. Velebný krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Grossmann passt de bal zonder na te denken. Fąk rent richting de bal. Fąk passt de bal in één keer door. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Šenovský rent richting de bal. Šenovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czukor de bal. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský schiet op doel. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:3

21e minuut.
Mlčoch passt de bal in één keer door. Fąk rent richting de bal. Fąk met een sublieme pass. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk geeft de bal voor. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel. Kryger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fąk met een sublieme pass. Kubatov met een sublieme pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:4

27e minuut.
Kolibřík geeft de bal voor. Velebný rent richting de bal. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap. Kryger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:5

28e minuut.
Kubatov passt de bal zonder na te denken. Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft de bal voor. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:6

29e minuut.
Póta rent richting de bal. Póta geeft de bal voor. Šenovský kopt de bal weg. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:7

31e minuut.
Šenovský heeft problemen om de bal te vangen. Šenovský geeft de bal voor. Klungelig pakt Bilko de bal. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fąk speelt de bal door. Kubatov geeft de bal voor. Bilko controleert de bal met de borst. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:8

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Socaciu trapt de bal weg van het doel. Fąk kopt de bal weg. Šenovský rent richting de bal. Šenovský schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:9

37e minuut.
Jelínek geeft de bal voor. Šenovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Póta de bal. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:10

42e minuut.
Fąk passt de bal met de wreef. Jelínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelínek met een sublieme pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:11

43e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Fąk onderschept slim de pass. Fąk speelt de bal door. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský schiet op doel. Paal! Daar is Flatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kryger trapt de bal weg van het doel. Czukor kopt de bal weg. Otčenášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský verovert de bal door een tackle van achteren. Šenovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 78%, Eleven United 22%.
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:11

52e minuut.
Inworp. Kubatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fąk geeft een hoge lob. Mlčoch springt en kopt de bal. Kryger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kolibřík passt de bal in één keer door. Daar is Velebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šenovský rent richting de bal. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Kryger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:12

57e minuut.
Fąk met een snelle inworp. Kubatov is nu in balbezit. Kubatov passt de bal met de wreef. Fąk geeft de bal voor. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:13

58e minuut.
Mlčoch onderschept slim de pass. Mlčoch geeft een hoge lob. Šenovský rent richting de bal. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. Socaciu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fąk passt de bal in één keer door. Olej bereikt de bal nog maar net als eerste. Olej probeert naar een medespeler te passen. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kryger met een harde bal richting middenveld. Fąk kopt de bal weg. Kubatov met een sublieme pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel. Kryger bokst de bal weg.

61e minuut.
Jelínek passt de bal met de wreef. Fąk speelt de bal door. Klungelig pakt Póta de bal. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:14

63e minuut.
Jelínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelínek speelt de bal door. Kubatov heeft problemen om de bal te vangen. Kubatov geeft de bal voor. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Šenovský is nu in balbezit. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Kryger trapt de bal weg. Boněčka is nu in balbezit. Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk geeft een hoge lob. Kryger bokst de bal weg. Velebný is nu in balbezit. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:15

67e minuut.
Fąk kopt de bal weg. Kubatov geeft de bal voor. Velebný kopt de bal weg. Šenovský rent richting de bal. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. Kryger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch passt de bal in één keer door. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:16

73e minuut.
Inworp. Fąk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubatov met een sublieme pass. Šenovský rent richting de bal. Šenovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Flatt met een harde bal richting middenveld. Kubatov kopt de bal weg. Fąk met een sublieme pass. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Kryger met een harde bal richting middenveld. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Šenovský rent richting de bal. Šenovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bilko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ungerman de bal. Ungerman geeft een hoge lob. Šenovský geeft de bal voor. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko geeft een hoge lob. Kubatov geeft een hoge lob. Daar is Flatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubatov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mlčoch krijgt zijn hoofd ertegen. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:17

83e minuut.
Kudláček speelt de bal door. Daar is Otčenášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný onderschept slim de pass. Velebný schiet op doel. Kryger bokst de bal weg.

86e minuut.
Czukor kopt de bal weg. Kubatov met een sublieme pass. Daar is Velebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velebný draait met de bal, schiet en ... Kryger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:18

88e minuut.
Virágh kopt de bal weg. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk passt de bal zonder na te denken. Jelínek geeft een hoge lob. Velebný kopt de bal weg. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kubatov geeft een lange en hoge pass. Bilko kopt de bal weg. Fąk rent richting de bal. Fąk geeft een hoge lob. Šenovský springt en kopt de bal. Kryger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 82%, Eleven United 18%.
FK Kilba Praha_04 - Eleven United 0:18