Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokol Jamnè Dědická lavina
Normal Tactiek kupředu
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 60.3
matig Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Šimov speelt de bal door. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller met een sublieme pass. Karban rent richting de bal. Karban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:1

6e minuut.
Povaleč probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zbyhoň zal de hoekschop nemen. Koller springt en kopt de bal. Kačírek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:2

9e minuut.
Daar is Melíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melíšek probeert naar een medespeler te passen. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban haalt uit met een fantastische trap. Kačírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:3

9e minuut.
Kacíř is nu in balbezit. Hampl is nu in balbezit. Hampl passt de bal in één keer door. Koller is nu in balbezit. Koller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Svojtka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbyhoň verovert de bal door een tackle van achteren. Zbyhoň speelt de bal door. Karban is nu in balbezit. Karban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Strádal kopt de bal weg. Klungelig pakt Svojtka de bal. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kacíř is nu in balbezit. Stolárik verovert de bal door een tackle van achteren. Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hampl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koller heeft problemen om de bal te vangen. Hampl is nu in balbezit. Hampl draait met de bal, schiet en ... Kačírek bokst de bal weg.

19e minuut.
Herink geeft de bal voor. Melíšek rent richting de bal. Melíšek passt de bal in één keer door. Karban is nu in balbezit. Karban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:4

21e minuut.
Zbyhoň probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karban geeft een hoge lob. Vohryzek rent richting de bal. Vohryzek schiet op doel. Kačírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:5

22e minuut.
Zbyhoň speelt de bal door. Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Koller is nu in balbezit. Hampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Koller de bal. Vohryzek probeert naar een medespeler te passen. Karban is nu in balbezit. Karban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:6

25e minuut.
Hampl is nu in balbezit. Povaleč rent richting de bal. Hampl onderschept slim de pass. Hampl schiet op doel. Kačírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:7

27e minuut.
Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Melíšek geeft een lange en hoge pass. Hampl is nu in balbezit. Hampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:8

28e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Karban de bal onder controle te krijgen. Hampl is nu in balbezit. Hampl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kačírek trapt de bal weg. Zbyhoň is nu in balbezit. Zbyhoň geeft de bal voor. Hampl is nu in balbezit. Hampl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:9

31e minuut.
Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hampl probeert naar een medespeler te passen. Koller is nu in balbezit. Koller schiet op doel. Kačírek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Karban probeert naar een medespeler te passen. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Koller is nu in balbezit. Koller draait met de bal, schiet en ... Kačírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:10

38e minuut.
Kačírek speelt de bal door. Vohryzek met een sublieme pass. Klungelig pakt Karban de bal. Karban haalt uit met een fantastische trap. Kačírek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kačírek speelt de bal door. Vohryzek rent richting de bal. Vohryzek passt de bal in één keer door. Hampl rent richting de bal. Hampl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hampl rent richting de bal. Hampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:11

40e minuut.
Zbyhoň met een sublieme pass. Daar is Hampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolárik speelt de bal door. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Šimov verovert de bal door een tackle van achteren. Šimov speelt de bal door. Vohryzek met een sublieme pass. Hampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl haalt uit met een fantastische trap. Kačírek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Jamnè 87%, Dědická lavina 13%.
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:11

46e minuut.
Vohryzek heeft problemen om de bal te vangen. Hampl is nu in balbezit. Hampl passt de bal in één keer door. Karban is nu in balbezit. Karban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:12

48e minuut.
Stolárik verovert de bal door een tackle van achteren. Stolárik met een sublieme pass. Hampl is nu in balbezit. Hampl haalt uit met een fantastische trap. Kačírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:13

49e minuut.
Strádal rent richting de bal. Strádal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimov met een snelle inworp. Vohryzek geeft een lange en hoge pass. Kačírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koller is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:14

50e minuut.
Herink bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller onderschept slim de pass. Koller speelt de bal door. Hampl rent richting de bal. Hampl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Povaleč kopt de bal weg. Koller rent richting de bal. Koller passt de bal met de wreef. Hampl is nu in balbezit. Hampl haalt uit met een fantastische trap. Kačírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:15

52e minuut.
Ransdorf rent richting de bal. Koller onderschept slim de pass. Koller probeert naar een medespeler te passen. Karban is nu in balbezit. Karban haalt uit met een fantastische trap. Kačírek bokst de bal weg.

54e minuut.
Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller met een sublieme pass. Kacíř rent richting de bal. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:16

56e minuut.
Hampl onderschept slim de pass. Hampl passt de bal zonder na te denken. Karban is nu in balbezit. Karban draait met de bal, schiet en ... Kačírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:17

57e minuut.
Ransdorf rent richting de bal. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Strádal is nu in balbezit. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hampl haalt uit met een fantastische trap. Kačírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sedlička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:18

58e minuut.
Svojtka passt de bal met de wreef. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller passt de bal met de wreef. Hampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kačírek met een harde bal richting middenveld. Zbyhoň kopt de bal weg. Hampl rent richting de bal. Hampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:19

60e minuut.
Kacíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban onderschept slim de pass. Hampl rent richting de bal. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban schiet op doel. Kačírek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hampl kan de bal niet met de borst controleren. Kačírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hampl is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:20

62e minuut.
Šimov met een snelle inworp. Vohryzek rent richting de bal. Vohryzek geeft een lange en hoge pass. Karban is nu in balbezit. Karban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Kačírek trapt de bal weg. Inworp. Zbyhoň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolárik geeft de bal voor. Kačírek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šimov neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:21

68e minuut.
Šimov passt de bal zonder na te denken. Sedlička heeft problemen om de bal te vangen. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban draait met de bal, schiet en ... Kačírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:22

70e minuut.
Kačírek speelt de bal door. Svojtka kan de bal niet met de borst controleren. Stolárik speelt de bal door. Koller is nu in balbezit. Koller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Šimov met een snelle inworp. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek geeft een hoge lob. Hampl maakt een snoekduik en kopt de bal. Kačírek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:23

73e minuut.
Povaleč met een harde bal richting middenveld. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek speelt de bal door. Hampl rent richting de bal. Hampl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:24

76e minuut.
Vohryzek kopt de bal weg. Daar is Karban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:25

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kačírek niet meer kan verder spelen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Povaleč trapt de bal weg van het doel. Herink kopt de bal weg. Hampl rent richting de bal. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:26

85e minuut.
Karban passt de bal in één keer door. Zbyhoň speelt de bal door. Šimov speelt de bal door. Koller rent richting de bal. Koller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:27

86e minuut.
Svojtka speelt de bal door. Hofman rent richting de bal. Koller met een sublieme pass. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:28

90e minuut.
Drastík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sedlička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karban rent richting de bal. Karban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Jamnè 92%, Dědická lavina 8%.
Sokol Jamnè - Dědická lavina 0:28