Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Borusia Nexia ArsenaI FC
Becko Tactiek 442
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Zázvorek speelt de bal door. Chałas kopt de bal weg. Zaorálek heeft problemen om de bal te vangen. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:1

6e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Almeida passt de bal met de wreef. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garcin is nu in balbezit. Garcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:2

10e minuut.
El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash passt de bal in één keer door. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior geeft een hoge lob. Garcin springt en kopt de bal. Zázvorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcin geeft een hoge lob. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Zázvorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:3

24e minuut.
Almeida passt de bal in één keer door. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke geeft een lange en hoge pass. El-Atrash springt en kopt de bal. Zázvorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:4

24e minuut.
Daar is Lomozník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash onderschept slim de pass. Zaorálek is nu in balbezit. El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:5

26e minuut.
Anczok is nu in balbezit. Pulkert onderschept slim de pass. Pulkert passt de bal in één keer door. Pisanu geeft de bal voor. El-Atrash maakt een snoekduik en kopt de bal. Zázvorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Almeida probeert naar een medespeler te passen. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior passt de bal in één keer door. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Garcin probeert naar een medespeler te passen. Michalík rent richting de bal. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:6

38e minuut.
Puč bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash onderschept slim de pass. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Atrash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chałas onderschept slim de pass. Chałas geeft een lange en hoge pass. Vicente Júnior geeft een hoge lob. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Drtikol speelt de bal door. Daar is Michalík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel. Zázvorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Borusia Nexia 67%, ArsenaI FC 33%.
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:7

47e minuut.
Vervaecke passt de bal in één keer door. Vicente Júnior rent richting de bal. Vicente Júnior passt de bal zonder na te denken. Garcin rent richting de bal. Garcin draait met de bal, schiet en ... Zázvorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Leclerc passt de bal in één keer door. Vicente Júnior is nu in balbezit. Vicente Júnior probeert naar een medespeler te passen. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michalík bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:8

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vicente Júnior zal de hoekschop nemen. El-Atrash kopt de bal weg. Puč is nu in balbezit. Garcin onderschept slim de pass. Garcin draait met de bal, schiet en ... Zázvorek bokst de bal weg. Daar is Michalík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:9

62e minuut.
Daar is Puč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash schiet op doel. Zázvorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:10

67e minuut.
Zázvorek trapt de bal weg van het doel. Vervaecke met een sublieme pass. Klungelig pakt El-Atrash de bal. Garcin rent richting de bal. Garcin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:11

69e minuut.
Pulkert met een sublieme pass. Klungelig pakt Lomozník de bal. El-Atrash maakt een afschuwelijke overtreding. Lomozník wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lomozník kan niet meer verder spelen. Bělský komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Anczok passt de bal zonder na te denken. Michalík rent richting de bal. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Zázvorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Anczok onderschept slim de pass. Anczok geeft een lange en hoge pass. Drtikol probeert de bal met de borst te controleren. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Garcin onderschept slim de pass. Garcin speelt de bal door. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior geeft een hoge lob. Klungelig pakt Almeida de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Zaorálek met een sublieme pass. Bělský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělský speelt de bal door. Pulkert is nu in balbezit. Pulkert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Borusia Nexia 67%, ArsenaI FC 33%.
Fc Borusia Nexia - ArsenaI FC 0:11