Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Javorovec 1.FC Hrachovina
Normal Tactiek pokus
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš met een sublieme pass. Cach heeft problemen om de bal te vangen. Přiklopil is nu in balbezit. Přiklopil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:1

11e minuut.
Nozdra passt de bal met de wreef. Veleba geeft de bal voor. Uvír probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel. Domlátil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Veleba passt de bal zonder na te denken. Kokrhal rent richting de bal. Koníř speelt de bal door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Včelička probeert de bal met de borst te controleren. Loudal rent richting de bal. Včelička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Včelička krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Uvír probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buřinka de bal. Přiklopil rent richting de bal. Přiklopil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:2

20e minuut.
Nohejs rent richting de bal. Veleba verovert de bal door een tackle van achteren. Veleba passt de bal in één keer door. Přiklopil rent richting de bal. Přiklopil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:3

27e minuut.
Veleba probeert naar een medespeler te passen. Přiklopil is nu in balbezit. Přiklopil speelt de bal door. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Koníř met een snelle inworp. Nozdra is nu in balbezit. Nozdra passt de bal in één keer door. Přiklopil heeft problemen om de bal te vangen. Přiklopil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koníř geeft de bal voor. Uvír kopt de bal weg. Klungelig pakt Koníř de bal. Koníř geeft de bal voor. Cach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:4

38e minuut.
Koníř speelt de bal door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Přiklopil rent richting de bal. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Javorovec 63%, 1.FC Hrachovina 37%.
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:4

52e minuut.
Nohejs speelt de bal door. Veleba is nu in balbezit. Veleba passt de bal zonder na te denken. Cach rent richting de bal. Cach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:5

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koníř geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uvír onderschept slim de pass. Veleba rent richting de bal. Veleba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Cach de bal onder controle te krijgen. Včelička bereikt de bal nog maar net als eerste. Včelička geeft een hoge lob. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Přiklopil rent richting de bal. Přiklopil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:6

73e minuut.
Koníř met de inworp. Klungelig pakt Nozdra de bal. Nozdra met een sublieme pass. Přiklopil rent richting de bal. Přiklopil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nozdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach rent richting de bal. Cach speelt de bal door. Přiklopil is nu in balbezit. Přiklopil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Javorovec 58%, 1.FC Hrachovina 42%.
FC Javorovec - 1.FC Hrachovina 0:7