Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pallet Town 1. FC Pikovar Tábor
Normal Tactiek 442 (352) def
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 50
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Fořt speelt de bal door. Alameda speelt de bal door. Kaloč met een sublieme pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Keel kan de bal niet met de borst controleren. Keel met een sublieme pass. Bilbao rent richting de bal. Fořt rent richting de bal. Fořt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:1

8e minuut.
Maisinger onderschept slim de pass. Maisinger speelt de bal door. Fořt is nu in balbezit. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Stehno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:2

10e minuut.
Keel passt de bal zonder na te denken. Mureşan met een sublieme pass. Maisinger probeert naar een medespeler te passen. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:3

14e minuut.
Fořt is nu in balbezit. Fořt passt de bal met de wreef. Keel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keel geeft de bal voor. Bilbao maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mureşan met een sublieme pass. Keel rent richting de bal. Keel passt de bal in één keer door. Bilbao rent richting de bal. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:4

22e minuut.
Mureşan speelt de bal door. Keel is nu in balbezit. Keel passt de bal in één keer door. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:5

27e minuut.
Alameda passt de bal met de wreef. Fořt heeft problemen om de bal te vangen. Fořt passt de bal met de wreef. Daar is Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:6

30e minuut.
Keel speelt de bal door. Maisinger speelt de bal door. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Černoušek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alameda rent richting de bal. Alameda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fořt de bal. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Stehno met een harde bal richting middenveld. Alameda probeert naar een medespeler te passen. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Juříček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaloč rent richting de bal. Kaloč geeft een lange en hoge pass. Daar is Černoušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao rent richting de bal. Bilbao haalt uit met een fantastische trap. Stehno bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Kaloč met een snelle inworp. Alameda speelt de bal door. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fořt onderschept slim de pass. Fořt probeert naar een medespeler te passen. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Stehno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:7

41e minuut.
Mertlík is nu in balbezit. Fořt verovert de bal door een tackle van achteren. Fořt speelt de bal door. Bilbao rent richting de bal. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fidra geeft een hoge lob. Fořt speelt de bal door. Černoušek heeft problemen om de bal te vangen. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pallet Town 82%, 1. FC Pikovar Tábor 18%.
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:8

49e minuut.
Fořt verovert de bal door een tackle van achteren. Fořt probeert naar een medespeler te passen. Černoušek is nu in balbezit. Bilbao verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:9

50e minuut.
Maisinger rent richting de bal. Maisinger geeft de bal voor. Bilbao krijgt zijn hoofd ertegen. Černoušek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:10

51e minuut.
Kaloč geeft een lange en hoge pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fořt de bal. Fořt draait met de bal, schiet en ... Stehno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Fořt probeert naar een medespeler te passen. Keel rent richting de bal. Keel passt de bal zonder na te denken. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:11

64e minuut.
Klungelig pakt Fořt de bal. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fořt verovert de bal door een tackle van achteren. Fořt schiet op doel. Stehno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:12

65e minuut.
Alameda speelt de bal door. Keel heeft problemen om de bal te vangen. Keel speelt de bal door. Fořt speelt de bal door. Kaloč geeft een hoge lob. Stehno bokst de bal weg. Bilbao kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alameda geeft een lange en hoge pass. Daar is Keel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keel passt de bal met de wreef. Fořt rent richting de bal. Fořt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:13

79e minuut.
Keel passt de bal zonder na te denken. Maisinger met een sublieme pass. Černoušek controleert de bal met de borst. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Mertlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fořt passt de bal in één keer door. Bilbao rent richting de bal. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fořt is nu in balbezit. Fořt passt de bal in één keer door. Keel is nu in balbezit. Keel geeft een lange en hoge pass. Bilbao springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fořt is nu in balbezit. Fořt passt de bal in één keer door. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:14

86e minuut.
Bilbao verovert de bal door een tackle van achteren. Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fořt passt de bal met de wreef. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:15

88e minuut.
Inworp. Křižan met de inworp. Maisinger met een sublieme pass. Bilbao rent richting de bal. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pallet Town 82%, 1. FC Pikovar Tábor 18%.
FC Pallet Town - 1. FC Pikovar Tábor 0:16