Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Athlons Kyjov Lorient CA
fgfgf Tactiek B2Bvpřed2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 59.2
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ngọc Tuấn onderschept slim de pass. Ngọc Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Plá rent richting de bal. Plá geeft een hoge lob. Kubala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Cílek de bal. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Cílek speelt de bal door. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:1

18e minuut.
Kubala passt de bal in één keer door. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá met een sublieme pass. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Terol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spadafora de bal. Spadafora geeft de bal voor. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Kollu bokst de bal weg.

21e minuut.
Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Plá speelt de bal door. Posuňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Posuňka geeft een lange en hoge pass. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Malek geeft de bal voor. Daar is Ngọc Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn onderschept slim de pass. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala schiet op doel. Kollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Spadafora rent richting de bal. Spadafora geeft een lange en hoge pass. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn schiet op doel. Kollu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:2

27e minuut.
Spadafora passt de bal in één keer door. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek geeft een hoge lob. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Kollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala passt de bal in één keer door. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá geeft een hoge lob. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Kollu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plá speelt de bal door. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Kollu trapt de bal weg. Posuňka speelt de bal door. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Kollu bokst de bal weg.

40e minuut.
Malek rent richting de bal. Malek passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 75%, Lorient CA 25%.
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:3

49e minuut.
Terol geeft een hoge lob. Maldonado rent richting de bal. Malek onderschept slim de pass. Malek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:4

51e minuut.
Carol rent richting de bal. Bunghez verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghez geeft de bal voor. Kubala probeert de bal met de borst te controleren. Kubala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Malek speelt de bal door. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:5

57e minuut.
Ngọc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:6

60e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala passt de bal zonder na te denken. Tamasevičius is nu in balbezit. Ngọc Tuấn onderschept slim de pass. Ngọc Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Carol de bal. Spadafora geeft de bal voor. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Kollu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:7

79e minuut.
Posuňka geeft de bal voor. Ngọc Tuấn kopt de bal weg. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Kollu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:8

82e minuut.
Carol probeert de bal met de borst te controleren. Carol speelt de bal door. Spadafora bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadafora geeft de bal voor. Kubala rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plá geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tamasevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Kollu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tamasevičius de bal. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel. Kollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 68%, Lorient CA 32%.
AC Athlons Kyjov - Lorient CA 0:9