Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Sigma Olomouc 1978 SK Baťa Zlín
Normal Tactiek Vietnam
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 60
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 58.7
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
zwak Verdedigen solide


8e minuut.
Podařil geeft een lange en hoge pass. Panković geeft een lange en hoge pass. Kędziobrody krijgt zijn hoofd ertegen. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:1

10e minuut.
Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody passt de bal zonder na te denken. Osmatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmatescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Masér de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Panković verovert de bal door een tackle van achteren. Panković speelt de bal door. Osmatescu speelt de bal door. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Gallas met de inworp. Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu geeft een lange en hoge pass. Əlicanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. Bělan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slivovica heeft problemen om de bal te vangen. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:2

20e minuut.
Dubski is nu in balbezit. Broź rent richting de bal. Broź passt de bal zonder na te denken. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kędziobrody passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Əlicanov de bal. Broź is nu in balbezit. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody schiet op doel. Bělan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:3

23e minuut.
Broź rent richting de bal. Broź passt de bal in één keer door. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:4

25e minuut.
Broź passt de bal met de wreef. Daar is Slivovica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masér is nu in balbezit. Əlicanov onderschept slim de pass. Əlicanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:5

27e minuut.
Mariona kopt de bal weg. Broź rent richting de bal. Broź speelt de bal door. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:6

31e minuut.
Slunečko rent richting de bal. Panković verovert de bal door een tackle van achteren. Panković probeert naar een medespeler te passen. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź haalt uit met een fantastische trap. Bělan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Broź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broź geeft een hoge lob. Kędziobrody maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Tatranský kopt de bal weg. Panković rent richting de bal. Panković met een sublieme pass. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:7

34e minuut.
Daar is Tatranský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlicanov onderschept slim de pass. Əlicanov met een sublieme pass. Kędziobrody heeft problemen om de bal te vangen. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Panković passt de bal in één keer door. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź passt de bal in één keer door. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu passt de bal met de wreef. Daar is Əlicanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlicanov schiet op doel. Bělan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:8

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu geeft een hoge lob. Kędziobrody krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:9

41e minuut.
Panković passt de bal in één keer door. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kędziobrody de bal. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:10

45e minuut.
Əlicanov passt de bal zonder na te denken. Osmatescu rent richting de bal. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Masér de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Centeno komt het veld opgelopen. Osmatescu neemt de hoekschop. Centeno maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Slivovica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sigma Olomouc 1978 86%, SK Baťa Zlín 14%.
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:10

48e minuut.
Kędziobrody rent richting de bal. Centeno speelt de bal door. Broź is nu in balbezit. Broź geeft een hoge lob. Kędziobrody springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Osmatescu geeft een hoge lob. Kędziobrody speelt de bal door. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... Bělan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gróf speelt de bal door. Panković probeert naar een medespeler te passen. Broź met een sublieme pass. Centeno is nu in balbezit. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dubski kopt de bal weg. Klungelig pakt Podařil de bal. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel. Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:11

60e minuut.
Joković geeft de bal voor. Kędziobrody kopt de bal weg. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel. Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:12

61e minuut.
Tatranský met een sublieme pass. Klungelig pakt Slunečko de bal. Kędziobrody verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziobrody geeft een hoge lob. Centeno rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Broź geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kędziobrody krijgt zijn hoofd ertegen. Bělan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:13

63e minuut.
Tatranský met een sublieme pass. Broź geeft de bal voor. Kędziobrody kopt de bal weg. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:14

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmatescu met een snelle inworp. Broź is nu in balbezit. Broź geeft een hoge lob. Centeno springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Slivovica probeert naar een medespeler te passen. Panković geeft een lange en hoge pass. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:15

68e minuut.
Masér kopt de bal weg. Podařil kan de bal niet met de borst controleren. Broź met een sublieme pass. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centeno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Panković kopt de bal weg. Daar is Špíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmatescu speelt de bal door. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:16

72e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Klacek is nu in balbezit. Centeno onderschept slim de pass. Centeno draait met de bal, schiet en ... Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:17

74e minuut.
Slivovica trapt de bal weg. Osmatescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:18

80e minuut.
Osmatescu speelt de bal door. Klungelig pakt Centeno de bal. Masér legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Centeno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osmatescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Kędziobrody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziobrody probeert naar een medespeler te passen. Slivovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno verovert de bal door een tackle van achteren. Centeno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mariona kopt de bal weg. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Masér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Centeno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osmatescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kędziobrody onderschept slim de pass. Kędziobrody passt de bal in één keer door. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel. Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:19

86e minuut.
Podařil is nu in balbezit. Osmatescu verovert de bal door een tackle van achteren. Broź speelt de bal door. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Bělan bokst de bal weg. Masér rent richting de bal. Masér geeft een lange en hoge pass. Plášik kopt de bal weg. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:20

89e minuut.
Broź rent richting de bal. Broź passt de bal met de wreef. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sigma Olomouc 1978 87%, SK Baťa Zlín 13%.
SK Sigma Olomouc 1978 - SK Baťa Zlín 0:21