Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK METEOR PRAHA 8 Royal Rakovník
Normal Tactiek TNT2
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 56.3
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen average


3e minuut.
Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle schiet op doel. Foltýnek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:1

8e minuut.
Lehtisalo speelt de bal door. Jára probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:2

12e minuut.
Lízal rent richting de bal. Firmino onderschept slim de pass. Firmino geeft een hoge lob. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:3

13e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Jára is nu in balbezit. Brożyna speelt de bal door. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jára geeft een hoge lob. Firmino rent richting de bal. Firmino geeft een lange en hoge pass. Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Lehtisalo onderschept slim de pass. Lehtisalo passt de bal zonder na te denken. Villena Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:4

19e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu geeft een hoge lob. Villena Soriano controleert de bal met de borst. Villena Soriano draait met de bal, schiet en ... Peterek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:5

22e minuut.
Allen is nu in balbezit. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna passt de bal in één keer door. Villena Soriano is nu in balbezit. Villena Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:6

24e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Villena Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moulík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Allen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kloboučník is nu in balbezit. Brożyna verovert de bal door een tackle van achteren. Brożyna probeert naar een medespeler te passen. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Moulík onderschept slim de pass. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak passt de bal met de wreef. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brożyna geeft een hoge lob. Villena Soriano kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:7

42e minuut.
Allen passt de bal zonder na te denken. Hoddle kan de bal niet met de borst controleren. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Villena Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena Soriano schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano geeft een lange en hoge pass. Foltýnek kopt de bal weg. Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:8

44e minuut.
Ponrava speelt de bal door. Jára bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK METEOR PRAHA 8 83%, Royal Rakovník 17%.
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:9

46e minuut.
Poziemski rent richting de bal. Poziemski geeft een lange en hoge pass. Allen kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villena Soriano is nu in balbezit. Villena Soriano schiet op doel. Peterek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:10

49e minuut.
Kloboučník speelt de bal door. Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak geeft een lange en hoge pass. Villena Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena Soriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Peterek trapt de bal weg. Brożyna kopt de bal weg. Villena Soriano heeft problemen om de bal te vangen. Lehtisalo geeft een lange en hoge pass. Hoddle springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peterek met een sublieme pass. Lehtisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtisalo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villena Soriano de bal. Villena Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:11

55e minuut.
Jára rent richting de bal. Brożyna verovert de bal door een tackle van achteren. Brożyna geeft de bal voor. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:12

56e minuut.
Ponrava met een sublieme pass. Daar is Vývoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen onderschept slim de pass. Allen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Poziemski met een snelle inworp. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal met de wreef. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:13

63e minuut.
Inworp. Lehtisalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jára bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. Villena Soriano schiet op doel. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lehtisalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villena Soriano is nu in balbezit. Villena Soriano geeft een hoge lob. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Brożyna speelt de bal door. Lehtisalo is nu in balbezit. Lehtisalo geeft een lange en hoge pass. Allen krijgt zijn hoofd ertegen. Peterek bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lehtisalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Allen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:14

70e minuut.
Allen schiet op doel. Foltýnek geeft de bal voor. Lehtisalo kopt de bal weg. Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peterek trapt de bal weg. Brożyna kopt de bal weg. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peterek trapt de bal weg. Vâlcu kopt de bal weg. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:15

77e minuut.
Moulík onderschept slim de pass. Brożyna verovert de bal door een tackle van achteren. Brożyna probeert naar een medespeler te passen. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen geeft de bal voor. Peterek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villena Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:16

79e minuut.
Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Allen heeft problemen om de bal te vangen. Allen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:17

80e minuut.
Ponrava speelt de bal door. Vývoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen rent richting de bal. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:18

82e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen probeert naar een medespeler te passen. Villena Soriano rent richting de bal. Villena Soriano draait met de bal, schiet en ... Peterek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:19

83e minuut.
Jiljí is nu in balbezit. Jiljí passt de bal zonder na te denken. Allen rent richting de bal. Allen geeft de bal voor. Foltýnek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Poziemski met een sublieme pass. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Lehtisalo met een sublieme pass. Villena Soriano is nu in balbezit. Villena Soriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vývoda kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Allen heeft problemen om de bal te vangen. Allen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehtisalo met een snelle inworp. Klungelig pakt Villena Soriano de bal. Villena Soriano schiet op doel. Peterek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK METEOR PRAHA 8 91%, Royal Rakovník 9%.
FK METEOR PRAHA 8 - Royal Rakovník 0:20