Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha SK Detmarky
Normal Tactiek juni
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 62.9
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Třebenický verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki geeft een hoge lob. Głódź probeert de bal met de borst te controleren. Głódź geeft een lange en hoge pass. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Stelzer passt de bal met de wreef. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Padevět heeft problemen om de bal te vangen. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı geeft een hoge lob. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:1

6e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrba is nu in balbezit. Jeremiáš onderschept slim de pass. Jeremiáš geeft een lange en hoge pass. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

8e minuut.
Grzędzicki passt de bal met de wreef. Jeremiáš is nu in balbezit. Jeremiáš met een sublieme pass. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Stelzer de bal onder controle te krijgen. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jeremiáš passt de bal met de wreef. Kynčl rent richting de bal. Grzędzicki onderschept slim de pass. Grzędzicki geeft een hoge lob. Stelzer springt en kopt de bal. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:2

14e minuut.
Doudleba met de inworp. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen. Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Falešník geeft de bal voor. Bartra probeert naar een medespeler te passen. Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Hamal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Třebenický maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ... Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Köybaşı speelt de bal door. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer geeft een hoge lob. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Köybaşı kopt de bal weg. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba geeft een hoge lob. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:3

23e minuut.
Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzędzicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:4

25e minuut.
Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Stelzer speelt de bal door. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Głódź rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doudleba met een sublieme pass. Hlinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlinka passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:5

29e minuut.
Jeremiáš met een sublieme pass. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer probeert naar een medespeler te passen. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Köybaşı kopt de bal weg. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki met een sublieme pass. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:6

33e minuut.
Falešník met een harde bal richting middenveld. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki geeft de bal voor. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Köybaşı passt de bal in één keer door. Stelzer rent richting de bal. Stelzer passt de bal met de wreef. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:7

35e minuut.
Stelzer passt de bal met de wreef. Kim speelt de bal door. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Třebenický rent richting de bal. Třebenický passt de bal in één keer door. Doudleba rent richting de bal. Doudleba geeft de bal voor. Głódź maakt een snoekduik en kopt de bal. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:8

38e minuut.
Jeremiáš kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer speelt de bal door. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Köybaşı kopt de bal weg. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft de bal voor. Głódź springt en kopt de bal. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:9

43e minuut.
Jeremiáš rent richting de bal. Jeremiáš geeft een hoge lob. Stelzer kopt de bal weg. Głódź probeert de bal aan de voet te houden. Głódź draait met de bal, schiet en ... Frumar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doudleba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Frumar trapt de bal weg. Köybaşı kopt de bal weg. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Frumar met een harde bal richting middenveld. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Stelzer is nu in balbezit. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 84%, SK Detmarky 16%.
slaviapraha - SK Detmarky 0:10

46e minuut.
Głódź probeert naar een medespeler te passen. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer passt de bal zonder na te denken. Głódź rent richting de bal. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:11

47e minuut.
Vrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Głódź de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:12

49e minuut.
Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer passt de bal met de wreef. Daar is Köybaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. Hlinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Grzędzicki kopt de bal weg. Köybaşı speelt de bal door. Głódź heeft problemen om de bal te vangen. Głódź geeft een lange en hoge pass. Stelzer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki met een sublieme pass. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Głódź kan de bal niet met de borst controleren. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:13

53e minuut.
Doudleba rent richting de bal. Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:14

56e minuut.
Jeremiáš rent richting de bal. Jeremiáš geeft een lange en hoge pass. Říčka kopt de bal weg. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... Frumar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:15

58e minuut.
Třebenický passt de bal zonder na te denken. Padevět rent richting de bal. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki geeft de bal voor. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Třebenický kopt de bal weg. Jeremiáš geeft een lange en hoge pass. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:16

60e minuut.
Grzędzicki met een sublieme pass. Třebenický geeft een lange en hoge pass. Głódź kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Frumar bokst de bal weg. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:17

62e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Głódź rent richting de bal. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Doudleba probeert de bal aan de voet te houden. Doudleba geeft de bal voor. Klungelig pakt Falešník de bal. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Třebenický kan de bal niet met de borst controleren. Třebenický geeft een lange en hoge pass. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap. Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:18

69e minuut.
Frumar met een harde bal richting middenveld. Kynčl kan de bal niet met de borst controleren. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Głódź kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:19

71e minuut.
Špírek is nu in balbezit. Špírek passt de bal zonder na te denken. Padevět bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź heeft problemen om de bal te vangen. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı speelt de bal door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:20

73e minuut.
Daar is Budín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer passt de bal met de wreef. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:21

76e minuut.
Falešník kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Grzędzicki met een sublieme pass. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:22

82e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba speelt de bal door. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Frumar trapt de bal weg van het doel. Grzędzicki kopt de bal weg. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Stelzer probeert de bal met de borst te controleren. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Frumar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:23

84e minuut.
Špírek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Budín de bal. Głódź onderschept slim de pass. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:24

85e minuut.
Říčka rent richting de bal. Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer speelt de bal door. Klungelig pakt Głódź de bal. Głódź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Jeremiáš de bal. Jeremiáš geeft een hoge lob. Głódź heeft problemen om de bal te vangen. Głódź schiet op doel. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:25

89e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Hlinka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stelzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hlinka met een sublieme pass. Stelzer neemt de penalty, wat een uithaal! Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Detmarky 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 91%, SK Detmarky 9%.
slaviapraha - SK Detmarky 0:26