Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macedonia United Poslední FC Batelov
Normal Tactiek ok
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 53.9
slecht Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Štengl passt de bal zonder na te denken. Barteska is nu in balbezit. Ciorchine onderschept slim de pass. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Berendei probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jarošík de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán passt de bal met de wreef. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:1

8e minuut.
Uhlík met de inworp. Tuấn Ðức speelt de bal door. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Čajka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Hrabec geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ciorchine de bal onder controle te krijgen. Trunečka kopt de bal weg. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Paal! Lachman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Čajka rent richting de bal. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine passt de bal zonder na te denken. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Čajka kopt de bal weg. Daar is Tuấn Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Ðức probeert naar een medespeler te passen. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gubán geeft een hoge lob. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík passt de bal zonder na te denken. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ciorchine is nu in balbezit. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine rent richting de bal. Jarošík rent richting de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:2

27e minuut.
Pompeu probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức passt de bal met de wreef. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tuấn Ðức geeft een lange en hoge pass. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Hrabec rent richting de bal. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine schiet op doel. Lachman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tuấn Ðức geeft de bal voor. Hrabec heeft problemen om de bal te vangen. Čajka rent richting de bal. Jarošík verovert de bal door een tackle van achteren. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fudała is nu in balbezit. Fudała passt de bal zonder na te denken. Chalupa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jarošík de bal. Jarošík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Lachman met een harde bal richting middenveld. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:3

41e minuut.
Chalupa is nu in balbezit. Chalupa geeft een lange en hoge pass. Jarošík rent richting de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Lachman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:4

42e minuut.
Gubán speelt de bal door. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel. Lachman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:5

45e minuut.
Chalupa geeft een hoge lob. Čajka heeft problemen om de bal te vangen. Jarošík rent richting de bal. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. Lachman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 79%, Poslední FC Batelov 21%.
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:6

46e minuut.
Inworp. Trunečka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa geeft een hoge lob. Ciorchine krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Lachman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Inworp. Berendei met de inworp. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức geeft een hoge lob. Ciorchine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Jarošík is nu in balbezit. Jarošík passt de bal zonder na te denken. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Lachman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:7

50e minuut.
Uhlík verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlík geeft een hoge lob. Daar is Lokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:8

52e minuut.
Zahrádka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chalupa de bal. Chalupa speelt de bal door. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:9

53e minuut.
Pan is nu in balbezit. Jarošík onderschept slim de pass. Gubán is nu in balbezit. Gubán geeft een lange en hoge pass. Ciorchine krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fudała kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chalupa rent richting de bal. Chalupa geeft een hoge lob. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:10

60e minuut.
Čajka rent richting de bal. Čajka geeft een lange en hoge pass. Tuấn Ðức kopt de bal weg. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel. Lachman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuấn Ðức geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lachman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciorchine springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:11

61e minuut.
Hrabec met een sublieme pass. Zahrádka probeert naar een medespeler te passen. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:12

64e minuut.
Tuấn Ðức met een sublieme pass. Jarošík rent richting de bal. Jarošík geeft een lange en hoge pass. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:13

65e minuut.
Barteska rent richting de bal. Barteska passt de bal met de wreef. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Ciorchine geeft een hoge lob. Lachman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gubán is nu in balbezit. Čajka verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel. Čajka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lachman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tuấn Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tuấn Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Ðức geeft de bal voor. Ciorchine springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:14

79e minuut.
Tuấn Ðức passt de bal zonder na te denken. Gubán rent richting de bal. Jarošík rent richting de bal. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gubán onderschept slim de pass. Gubán met een sublieme pass. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel. Lachman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:15

85e minuut.
Jarošík geeft een lange en hoge pass. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een lange en hoge pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:16

87e minuut.
Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft de bal voor. Tuấn Ðức geeft een lange en hoge pass. Ciorchine springt en kopt de bal. Lachman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:17

90e minuut.
Jarošík is nu in balbezit. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Čajka de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuấn Ðức neemt de hoekschop. Lachman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 83%, Poslední FC Batelov 17%.
Macedonia United - Poslední FC Batelov 0:17