Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bennystr Isotopes Brno
aaa Tactiek dvojka
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Magazin passt de bal met de wreef. Viertal is nu in balbezit. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... Šardoň probeert de bal aan de voet te houden. Ciemski bokst de bal weg.

12e minuut.
Fantacci met een sublieme pass. Řehák heeft problemen om de bal te vangen. Řehák passt de bal zonder na te denken. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason draait met de bal, schiet en ... Ciemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Viertal rent richting de bal. Viertal passt de bal met de wreef. Řehák heeft problemen om de bal te vangen. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Ciemski bokst de bal weg. Viertal is nu in balbezit. Viertal haalt uit met een fantastische trap. Ciemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Fantacci passt de bal zonder na te denken. Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason speelt de bal door. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nařezal rent richting de bal. Lugano geeft de bal voor. Řehák is nu in balbezit. Klungelig pakt Řehák de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... Ciemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Fantacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magazin geeft de bal voor. Poredský onderschept slim de pass. Klungelig pakt Řehák de bal. Řehák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel. Ciemski bokst de bal weg. Klungelig pakt Slovák de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Viertal rent richting de bal. Magazin is nu in balbezit. Viertal is nu in balbezit. Viertal haalt uit met een fantastische trap. Ciemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Arioldo geeft een lange en hoge pass. Řehák kopt de bal weg. Slovák bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal onderschept slim de pass. Viertal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - Isotopes Brno 0:1

36e minuut.
Fantacci kan de bal niet met de borst controleren. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel. Ciemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruncvík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruncvík geeft een hoge lob. Bolek kopt de bal weg. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Námořník onderschept slim de pass. Náhora geeft een hoge lob. Námořník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ciemski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 81%, Isotopes Brno 19%.
Bennystr - Isotopes Brno 0:1

50e minuut.
Sladkovský speelt de bal door. Suttner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magazin. Magazin krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Fantacci is nu in balbezit. Řehák is nu in balbezit. Poredský rent richting de bal. Řehák onderschept slim de pass. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Ciemski bokst de bal weg. Daar is Slovák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertal onderschept slim de pass. Viertal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - Isotopes Brno 0:2

59e minuut.
Sladkovský speelt de bal door. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Nařezal rent richting de bal. Nařezal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Slovák rent richting de bal. Slovák geeft een lange en hoge pass. Chrobák is nu in balbezit. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Ciemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Řehák speelt de bal door. Magazin met een sublieme pass. Viertal rent richting de bal. Viertal draait met de bal, schiet en ... Ciemski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - Isotopes Brno 0:3

77e minuut.
Poredský verovert de bal door een tackle van achteren. Fantacci verovert de bal door een tackle van achteren. Fantacci geeft de bal voor. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Magazin met een sublieme pass. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... Ciemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - Isotopes Brno 0:4

82e minuut.
Lugano onderschept slim de pass. Lugano geeft een lange en hoge pass. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Ciemski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - Isotopes Brno 0:5

85e minuut.
Desátý is nu in balbezit. Dubourg verovert de bal door een tackle van achteren. Dubourg geeft de bal voor. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák draait met de bal, schiet en ... Ciemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - Isotopes Brno 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 73%, Isotopes Brno 27%.
Bennystr - Isotopes Brno 0:6