Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC FC Štítné
antiAttack Tactiek 442-5 a
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
14.5 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Seydler speelt de bal door. Javůrek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemoda. Javůrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Floriańczyk komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ionică rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:1

3e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu passt de bal met de wreef. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek schiet op doel. Drůbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:2

4e minuut.
Javůrek passt de bal zonder na te denken. Bunghitu geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:3

6e minuut.
Javůrek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Langer komt het veld opgelopen. Dowgwiłło met een snelle inworp. Papoldini geeft de bal voor. Ionică maakt een snoekduik en kopt de bal. Drůbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:4

10e minuut.
Janiš speelt de bal door. Papoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoldini geeft een lange en hoge pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dowgwiłło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoldini geeft een lange en hoge pass. Ionică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:5

19e minuut.
Papoldini passt de bal met de wreef. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:6

20e minuut.
Langer passt de bal zonder na te denken. Bunghitu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reynek de bal. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:7

21e minuut.
Secăreanu passt de bal met de wreef. Daar is Syrečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică is nu in balbezit. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Drůbek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ... Drůbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:8

34e minuut.
Dowgwiłło geeft de bal voor. Ionică kopt de bal weg. Klungelig pakt Langer de bal. Langer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:9

39e minuut.
Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer passt de bal zonder na te denken. Papoldini rent richting de bal. Papoldini schiet op doel. Drůbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ionică is nu in balbezit. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:10

40e minuut.
Arispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer onderschept slim de pass. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu geeft de bal voor. Papoldini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vlădulescu kan de bal niet met de borst controleren. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło geeft een hoge lob. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel. Drůbek bokst de bal weg.

45e minuut.
Drůbek trapt de bal weg van het doel. Bunghitu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemoda de bal. Langer rent richting de bal. Langer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 87%, FC Štítné 13%.
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:10

47e minuut.
Janiš speelt de bal door. Klungelig pakt Năstase de bal. Janiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiš passt de bal zonder na te denken. Langer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:11

52e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu geeft de bal voor. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. Drůbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:12

55e minuut.
Seydler met een sublieme pass. Komorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komorkiewicz speelt de bal door. Langer is nu in balbezit. Langer draait met de bal, schiet en ... Drůbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papoldini is nu in balbezit. Papoldini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:13

57e minuut.
Janiš speelt de bal door. Papoldini probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu geeft de bal voor. Papoldini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ionică krijgt zijn hoofd ertegen. Drůbek bokst de bal weg. Daar is Seydler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynek rent richting de bal. Ionică onderschept slim de pass. Ionică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:14

63e minuut.
Reynek neemt vlug de vrije trap. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný geeft een hoge lob. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Janiš passt de bal zonder na te denken. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghitu geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Papoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoldini passt de bal in één keer door. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Syrečka rent richting de bal. Janiš onderschept slim de pass. Janiš met een sublieme pass. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Moholt geeft een lange en hoge pass. Papoldini probeert naar een medespeler te passen. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:15

75e minuut.
Moholt rent richting de bal. Moholt geeft een hoge lob. Ionică is nu in balbezit. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Drůbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:16

75e minuut.
Langosz is nu in balbezit. Langosz passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ... Drůbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:17

88e minuut.
Janiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiš geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Reynek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dowgwiłło met een snelle inworp. Papoldini is nu in balbezit. Papoldini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 85%, FC Štítné 15%.
Wycombe Wanderers SC - FC Štítné 0:17