Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jag lightning KLABZUBOVA 11
Normal Tactiek 433 útok
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21 gemiddelde waardering 57.8
average Schieten formidable
poor Passen formidable
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Mostecký speelt de bal door. Macura rent richting de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft de bal voor. Protivný maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Coelho Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho Rocha geeft een hoge lob. Protivný rent richting de bal. Protivný haalt uit met een fantastische trap. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:1

5e minuut.
Sosa speelt de bal door. Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha speelt de bal door. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Štulc met een harde bal richting middenveld. Festeggiato is nu in balbezit. Festeggiato geeft de bal voor. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:2

9e minuut.
Kaczmarczak is nu in balbezit. Kresta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaczmarczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kaczmarczak neemt zijn aanloop. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:3

11e minuut.
Pozníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Festeggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Festeggiato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merényi de bal. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:4

15e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa geeft een lange en hoge pass. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Štulc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:5

18e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een lange en hoge pass. Protivný kopt de bal weg. Merényi rent richting de bal. Merényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:6

22e minuut.
Štulc trapt de bal weg. Kohn kopt de bal weg. Brůček is nu in balbezit. Protivný verovert de bal door een tackle van achteren. Protivný haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Štulc speelt de bal door. Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Festeggiato de bal. Festeggiato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:7

26e minuut.
Klungelig pakt Coelho Rocha de bal. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Festeggiato geeft een hoge lob. Kaczmarczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Merényi verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi met een sublieme pass. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:8

29e minuut.
Coelho Rocha speelt de bal door. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato geeft de bal voor. Protivný krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:9

32e minuut.
Merényi is nu in balbezit. Merényi speelt de bal door. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:10

34e minuut.
Festeggiato geeft de bal voor. Kresta heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:11

36e minuut.
Coelho Rocha geeft een hoge lob. Kaczmarczak kopt de bal weg. Merényi is nu in balbezit. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kaczmarczak schiet op doel. Daar is Mareček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa met een sublieme pass. Festeggiato geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sosa speelt de bal door. Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha geeft een hoge lob. Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Merényi schiet op doel. Štulc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pozníček kopt de bal weg. Festeggiato is nu in balbezit. Festeggiato geeft een hoge lob. Merényi springt en kopt de bal. Štulc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:12

41e minuut.
Protivný rent richting de bal. Brůček rent richting de bal. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato geeft een hoge lob. Kaczmarczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha probeert naar een medespeler te passen. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný schiet op doel. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:13

43e minuut.
Protivný raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Festeggiato kopt de bal weg. Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jag lightning 84%, KLABZUBOVA 11 16%.
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:14

50e minuut.
Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresta is nu in balbezit. Ruz onderschept slim de pass. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:15

52e minuut.
Festeggiato rent richting de bal. Kohn is nu in balbezit. Festeggiato onderschept slim de pass. Festeggiato geeft een hoge lob. Ruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mostecký kopt de bal weg. Sosa met een sublieme pass. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap. Kresta probeert de bal aan de voet te houden. Štulc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sosa speelt de bal door. Klungelig pakt Kaczmarczak de bal. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak probeert naar een medespeler te passen. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:16

62e minuut.
Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha met een sublieme pass. Daar is Merényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merényi draait met de bal, schiet en ... Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:17

66e minuut.
Festeggiato geeft de bal voor. Merényi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaczmarczak de bal. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:18

67e minuut.
Ruz onderschept slim de pass. Ruz probeert naar een medespeler te passen. Merényi is nu in balbezit. Klungelig pakt Merényi de bal. Merényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:19

68e minuut.
Cimala probeert naar een medespeler te passen. Pozníček is nu in balbezit. Ruz onderschept slim de pass. Ruz schiet op doel. Kaczmarczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:20

69e minuut.
Mostecký met een sublieme pass. Kohn geeft een lange en hoge pass. Sosa kopt de bal weg. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Štulc trapt de bal weg. Sosa kopt de bal weg. Coelho Rocha speelt de bal door. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kresta trapt de bal weg. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato speelt de bal door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een lange en hoge pass. Štulc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:21

74e minuut.
Zoubek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ruz de bal onder controle te krijgen. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Merényi springt en kopt de bal. Štulc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha met een sublieme pass. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel. Štulc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:22

76e minuut.
Ruz geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Štulc trapt de bal weg. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha passt de bal zonder na te denken. Kaczmarczak rent richting de bal. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:23

82e minuut.
Ruz rent richting de bal. Ruz passt de bal zonder na te denken. Merényi rent richting de bal. Merényi draait met de bal, schiet en ... Štulc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:24

85e minuut.
Sosa speelt de bal door. Merényi is nu in balbezit. Merényi speelt de bal door. Ruz rent richting de bal. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:25

86e minuut.
Zoubek speelt de bal door. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz geeft de bal voor. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:26

88e minuut.
Ruz passt de bal met de wreef. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato passt de bal met de wreef. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Štulc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Festeggiato kopt de bal weg. Klungelig pakt Coelho Rocha de bal. Coelho Rocha passt de bal in één keer door. Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jag lightning 80%, KLABZUBOVA 11 20%.
jag lightning - KLABZUBOVA 11 0:26