Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bohemians 1905 Juventus.cz
Normal Tactiek Juve 1.0
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Aranda onderschept slim de pass. Aranda passt de bal zonder na te denken. Harenco rent richting de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Štos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:1

7e minuut.
Švarců met een sublieme pass. Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkováň passt de bal met de wreef. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:2

8e minuut.
Švarců raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Primus komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Corato passt de bal met de wreef. Aranda is nu in balbezit. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Corato geeft een hoge lob. Harenco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Podkováň rent richting de bal. Podkováň passt de bal met de wreef. Corato geeft de bal voor. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:3

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corato neemt de hoekschop. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:4

18e minuut.
Aranda rent richting de bal. Aranda passt de bal zonder na te denken. Daar is Podkováň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harenco is nu in balbezit. Harenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:5

24e minuut.
Třasák probeert naar een medespeler te passen. Aranda is nu in balbezit. Aranda met een sublieme pass. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler bokst de bal weg.

25e minuut.
Podkováň passt de bal met de wreef. Třasák bereikt de bal nog maar net als eerste. Třasák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Konopka speelt de bal door. Podkováň speelt de bal door. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:6

38e minuut.
Konopka geeft een lange en hoge pass. Bimbošourek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harenco. Harenco krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Třasák rent richting de bal. Třasák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:7

43e minuut.
Kupček is nu in balbezit. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda speelt de bal door. Harenco rent richting de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:8

45e minuut.
Třasák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranda rent richting de bal. Aranda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bohemians 1905 70%, Juventus.cz 30%.
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:8

48e minuut.
Meszlényi rent richting de bal. Meszlényi met een sublieme pass. Podkováň met een sublieme pass. Harenco rent richting de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Engler trapt de bal weg van het doel. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato geeft een lange en hoge pass. Harenco rent richting de bal. Harenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:9

50e minuut.
Primus rent richting de bal. Harenco verovert de bal door een tackle van achteren. Borec is nu in balbezit. Harenco onderschept slim de pass. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:10

52e minuut.
Inworp. Třasák met een snelle inworp. Aranda speelt de bal door. Harenco is nu in balbezit. Harenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Corato is nu in balbezit. Corato geeft de bal voor. Harenco is nu in balbezit. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:11

56e minuut.
Corato met een sublieme pass. Konopka rent richting de bal. Konopka speelt de bal door. Harenco is nu in balbezit. Harenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ekodono rent richting de bal. Primus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ekodono raakt geblesseerd tijdens het duel. Ekodono met een snel genomen vrije trap. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Bimbošourek de bal. Podkováň verovert de bal door een tackle van achteren. Podkováň geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Třasák probeert de bal aan de voet te houden. Primus bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konopka krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda speelt de bal door. Harenco is nu in balbezit. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:12

64e minuut.
Harenco verovert de bal door een tackle van achteren. Harenco passt de bal in één keer door. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato geeft de bal voor. Harenco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Podkováň met de inworp. Corato rent richting de bal. Corato geeft een hoge lob. Harenco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Aranda speelt de bal door. Třasák speelt de bal door. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Harenco rent richting de bal. Harenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Šmahaj passt de bal met de wreef. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Štos geeft een lange en hoge pass. Corato kopt de bal weg. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Engler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:13

78e minuut.
Šmahaj rent richting de bal. Podkováň onderschept slim de pass. Bimbošourek is nu in balbezit. Podkováň onderschept slim de pass. Podkováň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bimbošourek met de inworp. Podkováň speelt de bal door. Harenco is nu in balbezit. Harenco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:14

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Šmahaj de bal onder controle te krijgen. Štos is nu in balbezit. Harenco onderschept slim de pass. Harenco draait met de bal, schiet en ... Engler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:15

86e minuut.
Šmahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkováň verovert de bal door een tackle van achteren. Podkováň passt de bal met de wreef. Harenco rent richting de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:16

88e minuut.
Konopka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda passt de bal in één keer door. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bohemians 1905 75%, Juventus.cz 25%.
FC Bohemians 1905 - Juventus.cz 0:16