Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skaly Tlumačov FK VITORAZ
Normal Tactiek základ
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas geeft de bal voor. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kałamarz met een sublieme pass. Záhoř met een sublieme pass. Dascălu speelt de bal door. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zemančík is nu in balbezit. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu met een sublieme pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Rojas geeft een lange en hoge pass. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Despaigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz geeft een hoge lob. Pichlmann springt en kopt de bal. Vavroň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:1

13e minuut.
Oupic is nu in balbezit. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu speelt de bal door. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kałamarz passt de bal in één keer door. Dascălu rent richting de bal. Dascălu speelt de bal door. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Vavroň bokst de bal weg.

20e minuut.
Dascălu speelt de bal door. Klungelig pakt Rojas de bal. Dascălu rent richting de bal. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... Vavroň bokst de bal weg. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Guzik met een snelle inworp. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vepřek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vepřek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu met een sublieme pass. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:2

27e minuut.
Záhoř passt de bal zonder na te denken. Pichlmann heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann passt de bal zonder na te denken. Dascălu rent richting de bal. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:3

29e minuut.
Záhoř passt de bal zonder na te denken. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal zonder na te denken. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:4

34e minuut.
Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu speelt de bal door. Kalina rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas schiet op doel. Vavroň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kałamarz controleert de bal met de borst. Kałamarz speelt de bal door. Pichlmann heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Zemančík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Víček de bal. Dascălu rent richting de bal. Dascălu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:5

36e minuut.
Dascălu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu passt de bal in één keer door. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Despaigne passt de bal zonder na te denken. Záhoř speelt de bal door. Dascălu speelt de bal door. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 84%, FK VITORAZ 16%.
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:5

47e minuut.
Kalina met een harde bal richting middenveld. Záhoř kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalina de bal. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Vavroň bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Rojas de bal. Dascălu rent richting de bal. Dascălu passt de bal zonder na te denken. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Víček geeft een lange en hoge pass. Despaigne kopt de bal weg. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz geeft een lange en hoge pass. Pichlmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kałamarz kopt de bal weg. Dascălu rent richting de bal. Dascălu speelt de bal door. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pichlmann de bal. Pichlmann geeft een hoge lob. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:6

53e minuut.
Vepřek met een sublieme pass. Daar is Oupic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Vepřek bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhoř probeert naar een medespeler te passen. Dascălu met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vavroň met een harde bal richting middenveld. Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal zonder na te denken. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:7

59e minuut.
Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhoř onderschept slim de pass. Záhoř speelt de bal door. Daar is Pichlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Voříšek rent richting de bal. Dascălu maakt een afschuwelijke overtreding. Voříšek raakt geblesseerd tijdens het duel. Víček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Despaigne kopt de bal weg. Kałamarz met een sublieme pass. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu schiet op doel. Vavroň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Voříšek probeert naar een medespeler te passen. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vepřek zijn tegenspeler op de grond. Vepřek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pichlmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałamarz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Březňák probeert de bal aan de voet te houden. Rojas kopt de bal weg. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu draait met de bal, schiet en ... Vavroň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:8

66e minuut.
Březňák rent richting de bal. Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pichlmann de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:9

70e minuut.
Voříšek rent richting de bal. Kałamarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Vavroň bokst de bal weg.

75e minuut.
Záhoř passt de bal met de wreef. Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Dascălu met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:10

79e minuut.
Dascălu passt de bal met de wreef. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:11

80e minuut.
Beber met een snelle inworp. Záhoř met een sublieme pass. Pichlmann rent richting de bal. Dascălu rent richting de bal. Dascălu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pichlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann schiet op doel. Vavroň maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:12

82e minuut.
Dascălu passt de bal zonder na te denken. Rojas is nu in balbezit. Dascălu rent richting de bal. Dascălu schiet op doel. Vavroň werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zemančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz onderschept slim de pass. Kałamarz passt de bal zonder na te denken. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:13

85e minuut.
Zemančík rent richting de bal. Zemančík geeft de bal voor. Pichlmann probeert de bal met de borst te controleren. Pichlmann schiet op doel. Vavroň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:14

90e minuut.
Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu geeft de bal voor. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 92%, FK VITORAZ 8%.
FK Skaly Tlumačov - FK VITORAZ 0:14