Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borovina AFK LoKo Chomutov
Normal Tactiek jejda 4W ++
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 47.3
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Nádašdi geeft de bal voor. Erdei maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ščuka de bal. Miřatský is nu in balbezit. Miřatský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Miřatský is nu in balbezit. Erdei met een sublieme pass. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:1

7e minuut.
Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik geeft de bal voor. Klungelig pakt Ščuka de bal. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:2

10e minuut.
Csank kopt de bal weg. Daar is Baťka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdei probeert naar een medespeler te passen. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik speelt de bal door. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi schiet op doel. Hřebejk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:3

15e minuut.
Csank probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nádašdi de bal. Erdei rent richting de bal. Erdei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Miřatský speelt de bal door. Csank is nu in balbezit. Csank passt de bal met de wreef. Erdei is nu in balbezit. Erdei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Erdei passt de bal in één keer door. Daar is Tlustý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csank is nu in balbezit. Csank geeft een lange en hoge pass. Nádašdi springt en kopt de bal. Hřebejk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik speelt de bal door. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi passt de bal in één keer door. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei schiet op doel. Hřebejk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Erdei is nu in balbezit. Klungelig pakt Erdei de bal. Erdei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nádašdi de bal. Nádašdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:4

31e minuut.
Erdei geeft een hoge lob. Nádašdi krijgt zijn hoofd ertegen. Erdei is nu in balbezit. Erdei schiet op doel. Hřebejk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komárník. Grofcsik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grofcsik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nádašdi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Baťka passt de bal zonder na te denken. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Əhmədoğlu is nu in balbezit. Əhmədoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Erdei de bal. Erdei geeft de bal voor. Nádašdi springt en kopt de bal. Hřebejk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nádašdi kopt de bal weg. Grofcsik met een sublieme pass. Miřatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:5

45e minuut.
Mucha met een sublieme pass. Plevka heeft problemen om de bal te vangen. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 86%, AFK LoKo Chomutov 14%.
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:6

48e minuut.
Riemel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grofcsik speelt de bal door. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ... Ščuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hřebejk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi schiet op doel. Hřebejk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:7

49e minuut.
Csank probeert naar een medespeler te passen. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei passt de bal met de wreef. Miřatský rent richting de bal. Miřatský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:8

51e minuut.
Hřebejk speelt de bal door. Grofcsik kopt de bal weg. Klungelig pakt Lávka de bal. Nádašdi is nu in balbezit. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grofcsik rent richting de bal. Grofcsik geeft de bal voor. Csank heeft problemen om de bal te vangen. Erdei rent richting de bal. Erdei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Miřatský is nu in balbezit. Grofcsik rent richting de bal. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:9

65e minuut.
Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik geeft de bal voor. Kudrnáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei onderschept slim de pass. Erdei schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Baťka passt de bal met de wreef. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi passt de bal in één keer door. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hřebejk trapt de bal weg. Csank rent richting de bal. Csank geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grofcsik met een sublieme pass. Miřatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Miřatský passt de bal zonder na te denken. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:10

71e minuut.
Riemel passt de bal in één keer door. Koutsodontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsodontis passt de bal met de wreef. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grofcsik met een sublieme pass. Nádašdi rent richting de bal. Miřatský rent richting de bal. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Csank is nu in balbezit. Csank passt de bal zonder na te denken. Erdei rent richting de bal. Erdei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik passt de bal zonder na te denken. Erdei met een sublieme pass. Daar is Nádašdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádašdi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kudrnáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Nádašdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrnáč met een sublieme pass. Nádašdi heeft problemen om de bal te vangen. Nádašdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:11

85e minuut.
Miřatský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nádašdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádašdi passt de bal met de wreef. Erdei is nu in balbezit. Erdei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 83%, AFK LoKo Chomutov 17%.
FC Borovina - AFK LoKo Chomutov 0:11