Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KAŇOKOVICE TJ Janová
nová2s Tactiek 433
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Doru is nu in balbezit. Tekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdemir met een sublieme pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - TJ Janová 0:1

22e minuut.
Bąkowski passt de bal met de wreef. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir passt de bal met de wreef. Krůta is nu in balbezit. Krůta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Trojanowski passt de bal in één keer door. Tekdemir speelt de bal door. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. Na een snelle pass probeert Speriatu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KAŇOKOVICE 71%, TJ Janová 29%.
FC KAŇOKOVICE - TJ Janová 0:1

61e minuut.
Antoniak passt de bal met de wreef. Daar is Krůta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krůta passt de bal zonder na te denken. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. Ghys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Antoniak probeert de bal aan de voet te houden. Chiţul is nu in balbezit. Melčák geeft een lange en hoge pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. Ghys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. Ghys bokst de bal weg. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias passt de bal in één keer door. Krůta rent richting de bal. Krůta haalt uit met een fantastische trap. Ghys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - TJ Janová 0:2

86e minuut.
Qəzənfərov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pérez García de bal onder controle te krijgen. Tekdemir met een sublieme pass. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Speriatu met een sublieme pass. Chiţul is nu in balbezit. Antoniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antoniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KAŇOKOVICE 65%, TJ Janová 35%.
FC KAŇOKOVICE - TJ Janová 0:2