Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc la alofi SK White Crows Křelov
Normal Tactiek Havran 1
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 62
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 58.5
weak Schieten excellent
weak Passen outstanding
poor Verdedigen good


3e minuut.
Ženubil kopt de bal weg. Crema rent richting de bal. Crema met een sublieme pass. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ryba kopt de bal weg. Ženubil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženubil geeft een hoge lob. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:1

8e minuut.
Ženubil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jeníček de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rios haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Ryba trapt de bal weg. Crema geeft de bal voor. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:2

15e minuut.
Besi is nu in balbezit. Besi geeft de bal voor. Crema kopt de bal weg. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustín trapt de bal weg. Crema kopt de bal weg. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Augustín trapt de bal weg. Crema kopt de bal weg. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:3

17e minuut.
Sobotka geeft de bal voor. Pacanda rent richting de bal. Pacanda passt de bal in één keer door. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Crema heeft problemen om de bal te vangen. Crema geeft een lange en hoge pass. Jeníček heeft problemen om de bal te vangen. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:4

21e minuut.
Ženubil probeert naar een medespeler te passen. Besi speelt de bal door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios is nu in balbezit. Rios schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Smékal geeft een hoge lob. Ženubil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženubil probeert naar een medespeler te passen. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:5

26e minuut.
Radaelli met een sublieme pass. Ryba heeft problemen om de bal te vangen. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:6

29e minuut.
Crema speelt de bal door. Rios is nu in balbezit. Rios passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jeníček de bal. Smékal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:7

31e minuut.
Jeníček is nu in balbezit. Crema is nu in balbezit. Crema geeft een hoge lob. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:8

32e minuut.
Ženubil rent richting de bal. Ženubil passt de bal met de wreef. Sobotka met een sublieme pass. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rios verovert de bal door een tackle van achteren. Rios met een sublieme pass. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:9

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustín trapt de bal weg van het doel. Radaelli kopt de bal weg. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Štúr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rios is nu in balbezit. Rios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:10

40e minuut.
Klungelig pakt Crema de bal. Crema geeft een lange en hoge pass. Ryba probeert de bal met de borst te controleren. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rios is nu in balbezit. Rios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:11

42e minuut.
Sobotka passt de bal zonder na te denken. Crema rent richting de bal. Crema geeft een hoge lob. Jeníček springt en kopt de bal. Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc la alofi 84%, SK White Crows Křelov 16%.
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:12

46e minuut.
Rios speelt de bal door. Jeníček rent richting de bal. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Augustín probeert naar een medespeler te passen. Crema is nu in balbezit. Crema geeft een hoge lob. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jeníček controleert de bal met de borst. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pacanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Radaelli met de inworp. Pacanda is nu in balbezit. Besi onderschept slim de pass. Besi geeft de bal voor. Rios maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:13

53e minuut.
Rios rent richting de bal. Rios geeft de bal voor. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:14

54e minuut.
Jeníček onderschept slim de pass. Jeníček passt de bal met de wreef. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap. Augustín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:15

55e minuut.
Rokycan probeert naar een medespeler te passen. Crema rent richting de bal. Crema passt de bal in één keer door. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sobotka rent richting de bal. Sobotka passt de bal zonder na te denken. Crema bereikt de bal nog maar net als eerste. Crema geeft de bal voor. Jeníček krijgt zijn hoofd ertegen. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Štúr geeft een hoge lob. Inworp. Crema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radaelli geeft een hoge lob. Jeníček krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:16

63e minuut.
Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli met een sublieme pass. Rios is nu in balbezit. Rios draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:17

66e minuut.
Besi bereikt de bal nog maar net als eerste. Besi passt de bal met de wreef. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:18

66e minuut.
Rokycan verovert de bal door een tackle van achteren. Rokycan speelt de bal door. Klungelig pakt Machálek de bal. Jeníček verovert de bal door een tackle van achteren. Jeníček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Machálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Crema verovert de bal door een tackle van achteren. Crema passt de bal zonder na te denken. Daar is Rios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Besi probeert de bal aan de voet te houden. Besi geeft een hoge lob. Rios geeft een hoge lob. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:19

72e minuut.
Klungelig pakt Rios de bal. Rios passt de bal in één keer door. Crema geeft een lange en hoge pass. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Besi met de inworp. Radaelli probeert de bal met de borst te controleren. Radaelli geeft een hoge lob. Rios maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Besi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radaelli controleert de bal met de borst. Radaelli geeft de bal voor. Rios rent richting de bal. Rios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Besi kan de bal niet met de borst controleren. Besi geeft een hoge lob. Crema heeft problemen om de bal te vangen. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Radaelli kan de bal niet met de borst controleren. Radaelli speelt de bal door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kytlica speelt de bal door. Crema geeft de bal voor. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:20

80e minuut.
Rios is nu in balbezit. Machálek is nu in balbezit. Rios onderschept slim de pass. Rios draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:21

83e minuut.
Crema geeft een hoge lob. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček geeft een lange en hoge pass. Rios is nu in balbezit. Rios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:22

85e minuut.
Brych geeft de bal voor. Crema heeft problemen om de bal te vangen. Crema probeert naar een medespeler te passen. Rios is nu in balbezit. Rios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustín trapt de bal weg van het doel. Crema kopt de bal weg. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Rios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeníček springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc la alofi 91%, SK White Crows Křelov 9%.
fc la alofi - SK White Crows Křelov 0:22