Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bejci Lidmaň Magisterská Juniorka
pokus Tactiek rapid2
31% Balbezit 69%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 58
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 61.9
matig Schieten briljant
matig Passen uitmuntend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Valoušek onderschept slim de pass. Valoušek passt de bal zonder na te denken. Pála rent richting de bal. Pála geeft een lange en hoge pass. Hudeček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:1

4e minuut.
Valoušek met een sublieme pass. Pála rent richting de bal. Pála heeft problemen om de bal te vangen. Pála geeft een lange en hoge pass. Hudeček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:2

6e minuut.
Šácha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pavlica de bal onder controle te krijgen. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:3

8e minuut.
Pála kopt de bal weg. Valoušek met een sublieme pass. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:4

8e minuut.
Johnsson probeert naar een medespeler te passen. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valoušek kopt de bal weg. Pála bereikt de bal nog maar net als eerste. Pála geeft een lange en hoge pass. Hudeček rent richting de bal. Hudeček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:5

12e minuut.
Pála zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valoušek is nu in balbezit. Pelicano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valoušek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hudeček zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Happonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:6

13e minuut.
Šácha rent richting de bal. Hudeček onderschept slim de pass. Hudeček geeft een lange en hoge pass. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... Happonen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pála neemt de hoekschop. Hudeček rent richting de bal. Šácha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hudeček raakt geblesseerd tijdens het duel. Hudeček kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:7

15e minuut.
Hudeček rent richting de bal. Hudeček geeft een hoge lob. Ostřiha kopt de bal weg. Valoušek rent richting de bal. Valoušek draait met de bal, schiet en ... Happonen bokst de bal weg.

17e minuut.
Valoušek met een sublieme pass. Boháček met een sublieme pass. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha schiet op doel. Happonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Pavlica rent richting de bal. Pavlica geeft een hoge lob. Martinů kopt de bal weg. Hudeček heeft problemen om de bal te vangen. Hudeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:8

19e minuut.
Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček geeft de bal voor. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... Happonen bokst de bal weg. Klungelig pakt Šácha de bal. Paal! Šácha bereikt de bal nog maar net als eerste. Šácha geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolejzal neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:9

22e minuut.
Valoušek met de inworp. Pála is nu in balbezit. Pála passt de bal in één keer door. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:10

26e minuut.
Hudeček rent richting de bal. Hudeček passt de bal in één keer door. Sanou verovert de bal door een tackle van achteren. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pavlica is nu in balbezit. Valoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Valoušek geeft een hoge lob. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ostřiha kopt de bal weg. Dolejzal geeft de bal voor. Hudeček kopt de bal weg. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Happonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Šácha de bal. Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Valoušek rent richting de bal. Valoušek probeert naar een medespeler te passen. Boháček geeft een hoge lob. Hudeček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hudeček rent richting de bal. Valoušek rent richting de bal. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ovedenie probeert de bal aan de voet te houden. Šácha rent richting de bal. Hudeček onderschept slim de pass. Hudeček schiet op doel. Happonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:11

36e minuut.
Ostřiha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hudeček de bal. Ovedenie begaat een overtreding. Ovedenie krijgt een gele kaart. Hudeček raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valoušek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:12

39e minuut.
Pála rent richting de bal. Pála geeft de bal voor. Šácha kopt de bal weg. Dolejzal geeft de bal voor. Hudeček krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pavlica is nu in balbezit. Pavlica passt de bal in één keer door. Dolejzal geeft de bal voor. Hudeček springt en kopt de bal. Happonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:13

44e minuut.
Boháček passt de bal zonder na te denken. Dolejzal geeft een lange en hoge pass. Ovedenie rent richting de bal. Hudeček rent richting de bal. Hudeček schiet op doel. Happonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Korek komt het veld opgelopen. Kabeláč komt het veld opgelopen. Doseděl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejci Lidmaň 86%, Magisterská Juniorka 14%.
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:13

46e minuut.
Dolejzal passt de bal zonder na te denken. Hudeček is nu in balbezit. Pavlica rent richting de bal. Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dolejzal is nu in balbezit. Dolejzal speelt de bal door. Pála speelt de bal door. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Doseděl probeert naar een medespeler te passen. Dolejzal rent richting de bal. Dolejzal geeft de bal voor. Ostřiha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:14

52e minuut.
Hudeček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanou de bal. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:15

54e minuut.
Pála met een sublieme pass. Ostřiha heeft problemen om de bal te vangen. Ostřiha met een sublieme pass. Hudeček rent richting de bal. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dolejzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolejzal geeft de bal voor. Hudeček springt en kopt de bal. Happonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ostřiha rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doseděl speelt de bal door. Dolejzal rent richting de bal. Dolejzal geeft een lange en hoge pass. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pála zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Happonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:16

63e minuut.
Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček is nu in balbezit. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Boháček probeert naar een medespeler te passen. Dolejzal heeft problemen om de bal te vangen. Dolejzal passt de bal in één keer door. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Happonen probeert wanhopig de bal te grijpen. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha geeft een hoge lob. Hudeček rent richting de bal. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:17

68e minuut.
Ostřiha heeft problemen om de bal te vangen. Ostřiha passt de bal met de wreef. Hudeček rent richting de bal. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Happonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:18

69e minuut.
Šácha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boháček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolejzal is nu in balbezit. Dolejzal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hudeček rent richting de bal. Hudeček passt de bal met de wreef. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:19

73e minuut.
Dolejzal speelt de bal door. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ostřiha onderschept slim de pass. Ostřiha schiet op doel. Happonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:20

75e minuut.
Doseděl rent richting de bal. Sanou verovert de bal door een tackle van achteren. Sanou geeft een hoge lob. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:21

77e minuut.
Doseděl geeft een hoge lob. Dolejzal rent richting de bal. Dolejzal met een sublieme pass. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Happonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ostřiha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ostřiha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hudeček legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Happonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:22

79e minuut.
Boháček speelt de bal door. Pála rent richting de bal. Klungelig pakt Pála de bal. Pála geeft een hoge lob. Hudeček springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dolejzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dolejzal de bal. Dolejzal geeft een lange en hoge pass. Hudeček krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Doseděl de bal. Doseděl speelt de bal door. Pála geeft een lange en hoge pass. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Ostřiha kopt de bal weg. Daar is Dolejzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolejzal geeft een lange en hoge pass. Ostřiha springt en kopt de bal. Happonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:23

90e minuut.
Daar is Doseděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doseděl geeft een lange en hoge pass. Šácha probeert de bal aan de voet te houden. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dolejzal is nu in balbezit. Dolejzal geeft de bal voor. Ostřiha krijgt zijn hoofd ertegen. Happonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejci Lidmaň 81%, Magisterská Juniorka 19%.
Bejci Lidmaň - Magisterská Juniorka 0:24