Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká kolonie na Marsu Parta 66
Normal Tactiek 4-4-2
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 59.2
zwak Schieten formidabel
matig Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Dridi met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Daar is Pascal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascal geeft de bal voor. Akifzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pascal speelt de bal door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch passt de bal zonder na te denken. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makuch is nu in balbezit. Ledvinka met een sublieme pass. Kolaylı geeft een hoge lob. Makuch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mertlík probeert de bal met de borst te controleren. Kolaylı rent richting de bal. Kolaylı passt de bal met de wreef. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Ledvinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pascal speelt de bal door. Cernat speelt de bal door. Akifzadə rent richting de bal. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Ledvinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akifzadə heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:1

12e minuut.
Akifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch rent richting de bal. Pascal is nu in balbezit. Pascal geeft de bal voor. Akifzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pascal met een sublieme pass. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Cernat is nu in balbezit. Cernat probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kolaylı is nu in balbezit. Kolaylı probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Ledvinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Piškot rent richting de bal. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə rent richting de bal. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pascal met een sublieme pass. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:2

25e minuut.
Hlávka geeft een lange en hoge pass. Frydrych kopt de bal weg. Piškot probeert de bal aan de voet te houden. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat geeft een hoge lob. Makuch kopt de bal weg. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ledvinka met een harde bal richting middenveld. Pascal kopt de bal weg. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel. Ledvinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pascal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akifzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Makuch passt de bal zonder na te denken. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft de bal voor. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ledvinka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:3

38e minuut.
Kolaylı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makuch de bal. Makuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cernat met een sublieme pass. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə passt de bal zonder na te denken. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... Ledvinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kolaylı onderschept slim de pass. Kolaylı speelt de bal door. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká kolonie na Marsu 79%, Parta 66 21%.
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:3

46e minuut.
Dridi speelt de bal door. Cernat speelt de bal door. Pascal speelt de bal door. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə schiet op doel. Ledvinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Makuch is nu in balbezit. Makuch geeft een hoge lob. Klipec heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Ledvinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kolaylı geeft een lange en hoge pass. Daar is Piškot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat is nu in balbezit. Cernat geeft een lange en hoge pass. Makuch maakt een snoekduik en kopt de bal. Ledvinka bokst de bal weg. Haman kopt de bal weg. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pascal probeert naar een medespeler te passen. Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch passt de bal zonder na te denken. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:4

55e minuut.
Pascal passt de bal zonder na te denken. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Ledvinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych geeft een hoge lob. Bolesta met een sublieme pass. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Tache de bal. Tache geeft de bal voor. Akifzadə kopt de bal weg. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Digiuni geeft een hoge lob. Haman kopt de bal weg. Pascal met een sublieme pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel. Ledvinka bokst de bal weg. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pascal kopt de bal weg. Makuch rent richting de bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal geeft de bal voor. Akifzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... Piškot controleert de bal met de borst. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Akifzadə kopt de bal weg. Makuch is nu in balbezit. Makuch passt de bal zonder na te denken. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Ledvinka trapt de bal weg van het doel. Cernat kopt de bal weg. Klungelig pakt Akifzadə de bal. Akifzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə schiet op doel. Ledvinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cernat neemt de hoekschop. Makuch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Kolaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolaylı passt de bal zonder na te denken. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Ledvinka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:5

81e minuut.
Klipec heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə met een sublieme pass. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:6

82e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal geeft de bal voor. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə schiet op doel. De bal raakt de paal. Ledvinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:7

85e minuut.
Doeltrap. Haman trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Akifzadə de bal onder controle te krijgen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Akifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifzadə probeert naar een medespeler te passen. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Ledvinka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká kolonie na Marsu 82%, Parta 66 18%.
Česká kolonie na Marsu - Parta 66 0:7