Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KINATION SK Újezd Praha 4
Normal Tactiek sejra
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 55
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Jeníšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege met een sublieme pass. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč schiet op doel. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melabianakis zal de hoekschop nemen. Srdoč springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bautista rent richting de bal. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jeníšek rent richting de bal. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista passt de bal zonder na te denken. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bautista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krass komt het veld opgelopen. Bukumirović neemt de hoekschop. Srdoč springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Slovák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melabianakis rent richting de bal. Melabianakis geeft de bal voor. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bukumirović met een sublieme pass. Srdoč rent richting de bal. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč rent richting de bal. Srdoč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Duta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass is nu in balbezit. Krass passt de bal in één keer door. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:1

15e minuut.
Daar is Melabianakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melabianakis geeft een hoge lob. Srdoč rent richting de bal. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Nezmar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:2

16e minuut.
Krass onderschept slim de pass. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass haalt uit met een fantastische trap. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:3

18e minuut.
Labazevich kopt de bal weg. Melabianakis met een sublieme pass. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass geeft een hoge lob. Srdoč maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Ege de bal. Stráněl is nu in balbezit. Ege verovert de bal door een tackle van achteren. Ege geeft de bal voor. Srdoč krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Krass passt de bal met de wreef. Duta heeft problemen om de bal te vangen. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč schiet op doel. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:4

25e minuut.
Daar is Natale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natale passt de bal met de wreef. Krass probeert de bal met de borst te controleren. Srdoč rent richting de bal. Srdoč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mikulec kopt de bal weg. Hrehoruk speelt de bal door. Melabianakis speelt de bal door. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ege kopt de bal weg. Klungelig pakt Stráněl de bal. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč haalt uit met een fantastische trap. Nezmar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:5

29e minuut.
Jeníšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale verovert de bal door een tackle van achteren. Srdoč rent richting de bal. Natale rent richting de bal. Natale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:6

37e minuut.
Štainer met de inworp. Mikulec rent richting de bal. Ege tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ege krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bukumirović speelt de bal door. Nezmar speelt de bal door. Krass kopt de bal weg. Srdoč rent richting de bal. Srdoč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alaj onderschept slim de pass. Alaj probeert naar een medespeler te passen. Bukumirović speelt de bal door. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:7

45e minuut.
Srdoč heeft problemen om de bal te vangen. Duta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Srdoč is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duta geeft de bal voor. Krass kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 81%, SK Újezd Praha 4 19%.
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:8

46e minuut.
Klungelig pakt Natale de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikulec. Natale raakt geblesseerd tijdens het duel. Ege zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Srdoč maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lapka de bal. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Natale is nu in balbezit. Natale probeert naar een medespeler te passen. Srdoč heeft problemen om de bal te vangen. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:9

48e minuut.
Alaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Jeníšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass met een sublieme pass. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč haalt uit met een fantastische trap. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč schiet op doel. Nezmar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:10

53e minuut.
Nezmar probeert naar een medespeler te passen. Ege kopt de bal weg. Srdoč probeert de bal met de borst te controleren. Srdoč schiet op doel. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:11

55e minuut.
Alaj geeft een lange en hoge pass. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale speelt de bal door. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Krass is nu in balbezit. Krass passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lapka de bal. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Krass haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lapka de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melabianakis zal de hoekschop nemen. Bukumirović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:12

60e minuut.
Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale geeft een hoge lob. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lapka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Daar is Srdoč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass rent richting de bal. Krass met een sublieme pass. Natale rent richting de bal. Natale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Natale is nu in balbezit. Krass is nu in balbezit. Krass passt de bal zonder na te denken. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Melabianakis is nu in balbezit. Melabianakis geeft de bal voor. Srdoč kopt de bal weg. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Duta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alaj met de inworp. Bukumirović is nu in balbezit. Bukumirović geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Natale springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nezmar is nu in balbezit. Nezmar geeft een lange en hoge pass. Mikulec kan de bal niet met de borst controleren. Ege rent richting de bal. Ege geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:13

69e minuut.
Srdoč passt de bal met de wreef. Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukumirović passt de bal zonder na te denken. Krass rent richting de bal. Krass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Natale heeft problemen om de bal te vangen. Srdoč is nu in balbezit. Krass rent richting de bal. Krass schiet op doel. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:14

82e minuut.
Melabianakis geeft een lange en hoge pass. Srdoč is nu in balbezit. Krass rent richting de bal. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Duta controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:15

84e minuut.
Ege is nu in balbezit. Ege geeft een hoge lob. Duta rent richting de bal. Srdoč onderschept slim de pass. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Nezmar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 90%, SK Újezd Praha 4 10%.
KINATION - SK Újezd Praha 4 0:16