Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Alpel SK Tatra Smíchov
Normal Tactiek Invalidovna 001
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 56.2
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
hopeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Turek rent richting de bal. Krpata is nu in balbezit. Turek onderschept slim de pass. Turek geeft een lange en hoge pass. Havlovec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:1

3e minuut.
Humpolec passt de bal met de wreef. Beránek met een sublieme pass. Turek rent richting de bal. Turek geeft de bal voor. Havlovec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Humpolec kopt de bal weg. Havlovec is nu in balbezit. Šedák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šedák is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Havlovec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Havlovec kan niet meer verder spelen. Muto komt het veld opgelopen. Grummich komt bij de bal en schiet. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:2

6e minuut.
Daar is Kubelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec passt de bal met de wreef. Muto rent richting de bal. Muto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:3

7e minuut.
Muto passt de bal met de wreef. Beránek speelt de bal door. Rutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutte passt de bal in één keer door. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:4

9e minuut.
Humpolec rent richting de bal. Grummich rent richting de bal. Grummich passt de bal zonder na te denken. Muto rent richting de bal. Muto haalt uit met een fantastische trap. Pirk bokst de bal weg. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:5

11e minuut.
Humpolec onderschept slim de pass. Humpolec probeert naar een medespeler te passen. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap. Pirk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grummich rent richting de bal. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:6

12e minuut.
Rutte speelt de bal door. Grummich is nu in balbezit. Grummich geeft de bal voor. Muto krijgt zijn hoofd ertegen. Pirk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:7

15e minuut.
Muto is nu in balbezit. Muto speelt de bal door. Humpolec rent richting de bal. Humpolec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Veleta is nu in balbezit. Veleta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schön de bal. Muto rent richting de bal. Muto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:8

18e minuut.
Rutte speelt de bal door. Humpolec probeert de bal met de borst te controleren. Humpolec speelt de bal door. Muto rent richting de bal. Muto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Beránek kopt de bal weg. Grummich is nu in balbezit. Grummich passt de bal zonder na te denken. Muto is nu in balbezit. Muto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:9

20e minuut.
Kačer kopt de bal weg. Grummich geeft een lange en hoge pass. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap. Pirk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:10

21e minuut.
Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grummich met een sublieme pass. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel. Pirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:11

25e minuut.
Vaňátko verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňátko probeert naar een medespeler te passen. Grummich met een sublieme pass. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:12

26e minuut.
Humpolec speelt de bal door. Grummich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grummich geeft een hoge lob. Muto controleert de bal met de borst. Muto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:13

27e minuut.
Míča speelt de bal door. Filipčík is nu in balbezit. Muto onderschept slim de pass. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Humpolec onderschept slim de pass. Humpolec met een sublieme pass. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec heeft problemen om de bal te vangen. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:14

31e minuut.
Grummich onderschept slim de pass. Grummich geeft een lange en hoge pass. Humpolec kopt de bal weg. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:15

32e minuut.
Rokycana heeft problemen om de bal te vangen. Humpolec met een sublieme pass. Muto is nu in balbezit. Muto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:16

34e minuut.
Prostředník passt de bal in één keer door. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek met een sublieme pass. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Grummich onderschept slim de pass. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec passt de bal zonder na te denken. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:17

38e minuut.
Schön rent richting de bal. Humpolec onderschept slim de pass. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap. Pirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:18

40e minuut.
Kubelka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Beránek de bal onder controle te krijgen. Kodeš rent richting de bal. Beránek onderschept slim de pass. Beránek geeft een lange en hoge pass. Pirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Turek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Krpata de bal onder controle te krijgen. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec draait met de bal, schiet en ... Pirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:19

44e minuut.
Grummich onderschept slim de pass. Grummich speelt de bal door. Klungelig pakt Muto de bal. Muto schiet op doel. Pirk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 85%, SK Tatra Smíchov 15%.
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:20

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Humpolec de bal. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec schiet op doel. Pirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:21

47e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek met een sublieme pass. Grummich rent richting de bal. Grummich geeft een lange en hoge pass. Muto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pirk trapt de bal weg. Janíček kopt de bal weg. Beránek speelt de bal door. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muto is nu in balbezit. Muto draait met de bal, schiet en ... Pirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pirk speelt de bal door. Janíček kopt de bal weg. Beránek met een sublieme pass. Muto is nu in balbezit. Humpolec is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Beránek onderschept slim de pass. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Muto rent richting de bal. Turek rent richting de bal. Turek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Beránek kopt de bal weg. Grummich met een sublieme pass. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec rent richting de bal. Humpolec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Humpolec kopt de bal weg. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka probeert naar een medespeler te passen. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:22

60e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Humpolec rent richting de bal. Muto rent richting de bal. Muto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:23

62e minuut.
Beránek is nu in balbezit. Beránek passt de bal zonder na te denken. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek schiet op doel. Pirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirk trapt de bal weg. Beránek kopt de bal weg. Turek kan de bal niet met de borst controleren. Turek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grummich verovert de bal door een tackle van achteren. Grummich passt de bal zonder na te denken. Humpolec rent richting de bal. Humpolec draait met de bal, schiet en ... Pirk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:24

71e minuut.
Muto met een sublieme pass. Daar is Humpolec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humpolec passt de bal zonder na te denken. Muto rent richting de bal. Muto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Humpolec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humpolec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:25

72e minuut.
Grummich is nu in balbezit. Grummich passt de bal met de wreef. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:26

74e minuut.
Grummich probeert naar een medespeler te passen. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto rent richting de bal. Muto draait met de bal, schiet en ... Pirk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:27

76e minuut.
Muto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schön de bal. Humpolec is nu in balbezit. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Muto is nu in balbezit. Muto passt de bal in één keer door. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:28

78e minuut.
Míča probeert de bal met de borst te controleren. Humpolec is nu in balbezit. Daar is Humpolec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:29

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Humpolec springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Nechvíla de bal onder controle te krijgen. Pirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Nechvíla geeft een lange en hoge pass. Beránek heeft problemen om de bal te vangen. Beránek geeft de bal voor. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:30

83e minuut.
Beránek speelt de bal door. Turek is nu in balbezit. Turek speelt de bal door. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pirk trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Beránek de bal. Beránek geeft een lange en hoge pass. Turek geeft een hoge lob. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:31

86e minuut.
Míča geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beránek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turek geeft de bal voor. Muto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Humpolec schiet op doel. Buitenspel voor Muto. Goede buitenspelval van de verdediging. Nechvíla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beránek is nu in balbezit. Beránek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Turek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turek speelt de bal door. Humpolec probeert naar een medespeler te passen. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel. Pirk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 86%, SK Tatra Smíchov 14%.
SK Alpel - SK Tatra Smíchov 0:31