Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Dřetovice KOVADLINA
Normal Tactiek IS-3
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 56
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
de la Rosa speelt de bal door. Iosifidis met een sublieme pass. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rambous de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jianli met de inworp. de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa geeft de bal voor. Kutleša springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Rambous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:1

8e minuut.
de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa geeft een hoge lob. Kutleša rent richting de bal. Kutleša schiet op doel. Karalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:2

11e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu passt de bal zonder na te denken. Kutleša rent richting de bal. Kutleša schiet op doel. Karalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:3

13e minuut.
de la Rosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Rambous de bal. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:4

16e minuut.
Iosifidis met een sublieme pass. Végvári heeft problemen om de bal te vangen. Végvári passt de bal in één keer door. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša schiet op doel. Karalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:5

19e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša passt de bal in één keer door. de la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. de la Rosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Végvári passt de bal met de wreef. de la Rosa speelt de bal door. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de la Rosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ştefănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:6

23e minuut.
Végvári rent richting de bal. Végvári speelt de bal door. Akords speelt de bal door. Ştefănescu kan de bal niet met de borst controleren. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:7

24e minuut.
Kutleša is nu in balbezit. Kutleša passt de bal met de wreef. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:8

26e minuut.
de la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa geeft de bal voor. Bába probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Jianli geeft de bal voor. Kutleša is nu in balbezit. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Karalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Akords onderschept slim de pass. Akords geeft de bal voor. Trusina heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:9

33e minuut.
de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa geeft een lange en hoge pass. Ernster probeert de bal aan de voet te houden. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:10

35e minuut.
Kutleša kopt de bal weg. Klungelig pakt Stavidlo de bal. Akords is nu in balbezit. Akords geeft een hoge lob. Kutleša krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rambous rent richting de bal. Ştefănescu onderschept slim de pass. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:11

36e minuut.
Klungelig pakt Pazderka de bal. Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu passt de bal in één keer door. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:12

37e minuut.
Kopiník met een sublieme pass. Pazderka met een sublieme pass. Stavidlo rent richting de bal. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Rambous is nu in balbezit. Kutleša onderschept slim de pass. Kutleša probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Kutleša heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Karalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rambous heeft problemen om de bal te vangen. Karalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:13

43e minuut.
Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu onderschept slim de pass. Stavidlo rent richting de bal. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karalo probeert naar een medespeler te passen. Végvári kopt de bal weg. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

45e minuut.
Kutleša krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Trusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel. Karalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dřetovice 87%, KOVADLINA 13%.
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:14

47e minuut.
Poladov geeft de bal voor. Akords kopt de bal weg. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša passt de bal in één keer door. Daar is Rambous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:15

49e minuut.
Végvári heeft problemen om de bal te vangen. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:16

50e minuut.
Kutleša verovert de bal door een tackle van achteren. Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis passt de bal zonder na te denken. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:17

52e minuut.
Klungelig pakt de la Rosa de bal. de la Rosa passt de bal met de wreef. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Karalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:18

54e minuut.
Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis probeert naar een medespeler te passen. Végvári met een sublieme pass. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rambous geeft een hoge lob. Ortman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords geeft een hoge lob. Daar is Trusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Iosifidis passt de bal in één keer door. Daar is de la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trusina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kutleša de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:19

59e minuut.
Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis passt de bal zonder na te denken. Végvári speelt de bal door. Kutleša heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:20

60e minuut.
Kopiník rent richting de bal. Kopiník passt de bal met de wreef. Ernster rent richting de bal. Kutleša verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Karalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu is nu in balbezit. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:21

66e minuut.
Iosifidis geeft de bal voor. Trusina heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:22

68e minuut.
Ernster kan de bal niet met de borst controleren. Iosifidis rent richting de bal. Iosifidis passt de bal met de wreef. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutleša rent richting de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:23

70e minuut.
Kutleša geeft de bal voor. Rambous heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:24

71e minuut.
Şinaz geeft een hoge lob. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft een hoge lob. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:25

73e minuut.
Kutleša rent richting de bal. Kutleša geeft de bal voor. Akords is nu in balbezit. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Akords passt de bal in één keer door. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu speelt de bal door. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel. Karalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Jianli heeft problemen om de bal te vangen. Jianli geeft een hoge lob. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Akords rent richting de bal. Akords passt de bal met de wreef. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Akords geeft een lange en hoge pass. Kutleša is nu in balbezit. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Karalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:26

86e minuut.
Poladov kopt de bal weg. Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis geeft een hoge lob. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Akords met een snelle inworp. Végvári is nu in balbezit. Végvári geeft een hoge lob. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:27

87e minuut.
Pazderka speelt de bal door. Kopiník is nu in balbezit. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša passt de bal met de wreef. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:28

90e minuut.
Kutleša passt de bal met de wreef. Rambous rent richting de bal. Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu schiet op doel. Karalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dřetovice 87%, KOVADLINA 13%.
Sparta Dřetovice - KOVADLINA 0:29