Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSFK Olomouc Hustlers
Normal Tactiek Boo Boo
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 52.1
weak Schieten incredible
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Stehno rent richting de bal. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos passt de bal zonder na te denken. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Harvalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Karlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlíček passt de bal met de wreef. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:1

7e minuut.
Laciga geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karlíček zal de hoekschop nemen. Izaguirre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:2

8e minuut.
Holeš met een sublieme pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre passt de bal in één keer door. Lizák geeft een lange en hoge pass. Izaguirre springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:3

9e minuut.
Klungelig pakt Herold de bal. Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Sládeček rent richting de bal. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre schiet op doel. Harvalik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Karlíček kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakl de bal. Lizák probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre kan de bal niet met de borst controleren. Izaguirre schiet op doel. Harvalik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peluňka heeft problemen om de bal te vangen. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák haalt uit met een fantastische trap. Harvalik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:4

12e minuut.
Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre passt de bal met de wreef. Daar is Lizák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizák geeft een hoge lob. Izaguirre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:5

15e minuut.
Kapsas geeft een hoge lob. Lizák is nu in balbezit. Laciga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lizák raakt geblesseerd tijdens het duel. Izaguirre legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:6

18e minuut.
Inworp. Krupič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuska probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:7

20e minuut.
Krupič rent richting de bal. Kapsas met een sublieme pass. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:8

21e minuut.
Karlíček met de inworp. Kapsas is nu in balbezit. Kapsas geeft de bal voor. Izaguirre controleert de bal met de borst. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:9

23e minuut.
Inworp. Šturm met de inworp. Kapsas geeft een lange en hoge pass. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:10

27e minuut.
Kapsas passt de bal zonder na te denken. Krupič rent richting de bal. Krupič passt de bal zonder na te denken. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Harvalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karlíček met een snelle inworp. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Harvalik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:11

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuska met een snelle inworp. Krupič geeft een lange en hoge pass. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. Harvalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:12

35e minuut.
Zuska is nu in balbezit. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupič geeft een lange en hoge pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:13

37e minuut.
Mlčoušek probeert naar een medespeler te passen. Kapsas is nu in balbezit. Kapsas met een sublieme pass. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:14

38e minuut.
Holeš speelt de bal door. Daar is Snopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák geeft de bal voor. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:15

41e minuut.
Krupič passt de bal zonder na te denken. Izaguirre is nu in balbezit. Herold rent richting de bal. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSFK Olomouc 88%, Hustlers 12%.
NSFK Olomouc - Hustlers 0:15

49e minuut.
Gecas probeert naar een medespeler te passen. Kapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsas passt de bal met de wreef. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:16

51e minuut.
Kapsas met een sublieme pass. Krupič is nu in balbezit. Krupič speelt de bal door. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:17

55e minuut.
Zuska passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karlíček de bal. Karlíček geeft een lange en hoge pass. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:18

57e minuut.
Karlíček onderschept slim de pass. Karlíček met een sublieme pass. Lizák heeft problemen om de bal te vangen. Lizák geeft een hoge lob. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gallegos kopt de bal weg. Krupič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuska geeft een hoge lob. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:19

63e minuut.
Sečkař heeft problemen om de bal te vangen. Sečkař passt de bal in één keer door. Stehno met een sublieme pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Harvalik trapt de bal weg van het doel. Zuska kopt de bal weg. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:20

67e minuut.
Stehno passt de bal met de wreef. Zuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuska passt de bal zonder na te denken. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Herold controleert de bal met de borst. Kapsas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Izaguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Harvalik speelt de bal door. Stehno kopt de bal weg. Herold heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:21

74e minuut.
Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Harvalik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:22

76e minuut.
Daar is Karlíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlíček geeft een hoge lob. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:23

77e minuut.
Kapsas speelt de bal door. Zuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuska passt de bal met de wreef. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Harvalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:24

79e minuut.
Lizák is nu in balbezit. Lizák geeft de bal voor. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:25

81e minuut.
Izaguirre passt de bal in één keer door. Lizák rent richting de bal. Lizák passt de bal met de wreef. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:26

83e minuut.
Mlčoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoušek met een sublieme pass. Stehno met een sublieme pass. Daar is Izaguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zuska neemt de hoekschop. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:27

86e minuut.
Izaguirre schiet op doel. Laciga probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karlíček zal de hoekschop nemen. Izaguirre is nu in balbezit. Harvalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:28

87e minuut.
Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een lange en hoge pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Harvalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Peluňka rent richting de bal. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Harvalik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - Hustlers 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSFK Olomouc 74%, Hustlers 26%.
NSFK Olomouc - Hustlers 0:29