Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pouliční 1FC Batelov
Normal Tactiek pp
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Orlík probeert naar een medespeler te passen. Cupák verovert de bal door een tackle van achteren. Erat geeft een lange en hoge pass. Cigáň springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:1

7e minuut.
Erat passt de bal met de wreef. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura geeft een hoge lob. Orlík rent richting de bal. Orlík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:2

8e minuut.
Cigáň is nu in balbezit. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura passt de bal zonder na te denken. Orlík rent richting de bal. Orlík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rezek heeft problemen om de bal te vangen. Cigáň rent richting de bal. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Přecechtěl trapt de bal weg. Jura kopt de bal weg. Masér controleert de bal met de borst. Orlík is nu in balbezit. Orlík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erat is nu in balbezit. Erat geeft een hoge lob. Orlík springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:3

11e minuut.
Jura onderschept slim de pass. Jura probeert naar een medespeler te passen. Orlík is nu in balbezit. Orlík draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:4

13e minuut.
Inworp. Erat met de inworp. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura geeft een hoge lob. Orlík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:5

17e minuut.
Syroťuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigáň onderschept slim de pass. Cigáň passt de bal met de wreef. Orlík rent richting de bal. Orlík draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl bokst de bal weg.

19e minuut.
Erat is nu in balbezit. Erat probeert naar een medespeler te passen. Orlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:6

24e minuut.
Cigáň is nu in balbezit. Jura is nu in balbezit. Jura passt de bal zonder na te denken. Orlík is nu in balbezit. Orlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Erat probeert naar een medespeler te passen. Syroťuk is nu in balbezit. Jiráň met een sublieme pass. Orlík is nu in balbezit. Orlík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Syroťuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura onderschept slim de pass. Jura speelt de bal door. Espinha is nu in balbezit. Espinha geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:7

35e minuut.
Cupák probeert naar een medespeler te passen. Jiráň met een sublieme pass. Klungelig pakt Orlík de bal. Orlík haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Masér de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:8

39e minuut.
Syroťuk rent richting de bal. Jura onderschept slim de pass. Jura speelt de bal door. Daar is Orlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Masér rent richting de bal. Orlík verovert de bal door een tackle van achteren. Orlík speelt de bal door. Cigáň heeft problemen om de bal te vangen. Cigáň draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl bokst de bal weg.

42e minuut.
Rubín passt de bal zonder na te denken. Erat is nu in balbezit. Erat geeft een hoge lob. Cigáň rent richting de bal. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:9

44e minuut.
Čechmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiráň verovert de bal door een tackle van achteren. Jiráň geeft een hoge lob. Cigáň heeft problemen om de bal te vangen. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouřada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pouliční 87%, 1FC Batelov 13%.
Pouliční - 1FC Batelov 0:9

48e minuut.
Čechmánek geeft een lange en hoge pass. Erat kopt de bal weg. Orlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:10

51e minuut.
Espinha passt de bal met de wreef. Erat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat geeft een lange en hoge pass. Cigáň krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Espinha met een snelle inworp. Klungelig pakt Erat de bal. Erat geeft de bal voor. Orlík springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Přecechtěl met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Erat de bal. Erat passt de bal in één keer door. Cigáň is nu in balbezit. Cigáň draait met de bal, schiet en ... Paal! Přecechtěl bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Erat kopt de bal weg. Daar is Cigáň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jura is nu in balbezit. Cigáň rent richting de bal. Cigáň haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:11

58e minuut.
Jiráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syroťuk. Jura raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiráň zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Přecechtěl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cupák de bal. Cigáň rent richting de bal. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jiráň onderschept slim de pass. Jiráň passt de bal in één keer door. Orlík rent richting de bal. Orlík schiet op doel. Přecechtěl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:12

63e minuut.
Vystříkal verovert de bal door een tackle van achteren. Erat rent richting de bal. Cigáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat geeft een hoge lob. Orlík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Vystříkal rent richting de bal. Erat onderschept slim de pass. Erat geeft een lange en hoge pass. Orlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:13

70e minuut.
Orlík heeft problemen om de bal te vangen. Masér met een sublieme pass. Rubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubín geeft een hoge lob. Cigáň krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Syroťuk rent richting de bal. Orlík onderschept slim de pass. Orlík passt de bal zonder na te denken. Cigáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vystříkal geeft de bal voor. Inworp. Erat met de inworp. Jura rent richting de bal. Jura geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Přecechtěl trapt de bal weg van het doel. Erat kopt de bal weg. Cigáň rent richting de bal. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Čechmánek rent richting de bal. Orlík verovert de bal door een tackle van achteren. Orlík passt de bal zonder na te denken. Cigáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:14

77e minuut.
Cigáň is nu in balbezit. Cupák onderschept slim de pass. Cupák geeft een lange en hoge pass. Simr rent richting de bal. Simr haalt uit met een fantastische trap. Ouřada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Orlík rent richting de bal. Daar is Orlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čechmánek is nu in balbezit. Orlík verovert de bal door een tackle van achteren. Orlík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Erat speelt de bal door. Jura probeert naar een medespeler te passen. Orlík is nu in balbezit. Klungelig pakt Orlík de bal. Orlík haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orlík is nu in balbezit. Orlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:15

87e minuut.
Cupák kopt de bal weg. Rubín probeert naar een medespeler te passen. Orlík is nu in balbezit. Orlík schiet op doel. Přecechtěl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - 1FC Batelov 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pouliční 79%, 1FC Batelov 21%.
Pouliční - 1FC Batelov 0:16