Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopytaci FC Koněšín
Normal Tactiek 3-3-1-3
42% Balbezit 58%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 58.1
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Casco geeft een hoge lob. Hájný kopt de bal weg. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:1

3e minuut.
Koďousek speelt de bal door. Zýka heeft problemen om de bal te vangen. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Casco probeert naar een medespeler te passen. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel speelt de bal door. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:2

10e minuut.
Krejčík met een sublieme pass. Rataj is nu in balbezit. Rataj probeert naar een medespeler te passen. Hájný controleert de bal met de borst. Hájný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jágr trapt de bal weg van het doel. Bicek kopt de bal weg. Klungelig pakt Emanuel de bal. Emanuel draait met de bal, schiet en ... Hájný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Macák verovert de bal door een tackle van achteren. Macák probeert naar een medespeler te passen. Bicek geeft de bal voor. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný geeft de bal voor. Zippich bokst de bal weg. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:3

16e minuut.
Jágr met een harde bal richting middenveld. Casco kopt de bal weg. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Zippich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:4

24e minuut.
Casco rent richting de bal. Casco passt de bal in één keer door. Emanuel rent richting de bal. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:5

28e minuut.
Daar is Emanuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emanuel passt de bal in één keer door. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ... Zippich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:6

31e minuut.
Emanuel heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Žalud zijn tegenspeler op de grond. Emanuel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casco met een snel genomen vrije trap. Hájný springt en kopt de bal. Zippich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jágr heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:7

33e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco passt de bal met de wreef. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider geeft de bal voor. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Casco probeert naar een medespeler te passen. Hájný heeft problemen om de bal te vangen. Jágr is nu in balbezit. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:8

37e minuut.
Bicek onderschept slim de pass. Bicek met een sublieme pass. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:9

40e minuut.
Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider speelt de bal door. Casco met een sublieme pass. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel draait met de bal, schiet en ... Zippich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel rent richting de bal. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:10

44e minuut.
Koďousek probeert naar een medespeler te passen. Zýka is nu in balbezit. Hájný heeft problemen om de bal te vangen. Hájný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Zippich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopytaci 92%, FC Koněšín 8%.
Kopytaci - FC Koněšín 0:11

47e minuut.
Emanuel rent richting de bal. Emanuel passt de bal in één keer door. Podbezdězský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný onderschept slim de pass. Hájný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Casco speelt de bal door. Hájný is nu in balbezit. Jágr rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný schiet op doel. Zippich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:12

50e minuut.
Klungelig pakt Zýka de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Podbezdězský rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strohschneider neemt de hoekschop. Emanuel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zippich met een harde bal richting middenveld. Rufr kopt de bal weg. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:13

55e minuut.
Macák kopt de bal weg. Strohschneider probeert de bal met de borst te controleren. Strohschneider probeert naar een medespeler te passen. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jágr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný onderschept slim de pass. Hájný probeert naar een medespeler te passen. Daar is Emanuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emanuel draait met de bal, schiet en ... Zippich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Macák kopt de bal weg. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft een lange en hoge pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:14

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Jágr de bal onder controle te krijgen. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco geeft een hoge lob. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:15

63e minuut.
Casco heeft problemen om de bal te vangen. Casco geeft een lange en hoge pass. Podbezdězský kan de bal niet met de borst controleren. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Zippich bokst de bal weg. Emanuel rent richting de bal. Emanuel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:16

64e minuut.
Jágr rent richting de bal. Jágr geeft een hoge lob. Casco kopt de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bicek geeft een lange en hoge pass. Šalena probeert naar een medespeler te passen. Casco is nu in balbezit. Casco geeft de bal voor. Hájný springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bicek passt de bal in één keer door. Casco geeft een hoge lob. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Zippich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:17

73e minuut.
Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel rent richting de bal. Emanuel met een sublieme pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Zippich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:18

75e minuut.
Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco geeft de bal voor. Klungelig pakt Hájný de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Jágr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:19

79e minuut.
Bicek geeft een lange en hoge pass. Strohschneider probeert naar een medespeler te passen. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zippich trapt de bal weg van het doel. Macák geeft de bal voor. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:20

82e minuut.
Bicek met een sublieme pass. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicek rent richting de bal. Casco rent richting de bal. Casco geeft een hoge lob. Zippich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:21

85e minuut.
Strohschneider speelt de bal door. Emanuel rent richting de bal. Emanuel probeert naar een medespeler te passen. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:22

86e minuut.
Emanuel is nu in balbezit. Hájný is nu in balbezit. Emanuel is nu in balbezit. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Casco geeft de bal voor. Zippich met een sublieme pass. Casco kopt de bal weg. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Emanuel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aceval komt het veld opgelopen. Zippich met een harde bal richting middenveld. Bicek is nu in balbezit. Bicek geeft een lange en hoge pass. Aceval rent richting de bal. Aceval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FC Koněšín 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopytaci 89%, FC Koněšín 11%.
Kopytaci - FC Koněšín 0:23