Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Motáci Název týmu™
Swiff Tactiek 5d
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
34 gemiddelde waardering 59.8
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen uitmuntend
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Otruba met een snelle inworp. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka passt de bal in één keer door. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka passt de bal zonder na te denken. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:1

8e minuut.
Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. Zábojník rent richting de bal. Zábojník draait met de bal, schiet en ... Bekaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:2

8e minuut.
Rodríguez Ledesma passt de bal met de wreef. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka verovert de bal door een tackle van achteren. Jiroutka schiet op doel. Bekaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pawlusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník onderschept slim de pass. Otruba speelt de bal door. Vejštěk rent richting de bal. Vejštěk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mjalovský passt de bal zonder na te denken. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka speelt de bal door. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:3

16e minuut.
Pasiak rent richting de bal. Zábojník verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lundby. Lundby krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zábojník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mjalovský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jiroutka kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobeş de bal. Zábojník rent richting de bal. Zábojník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Otruba speelt de bal door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka speelt de bal door. Zábojník rent richting de bal. Zábojník schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bobeş passt de bal in één keer door. Zralý is nu in balbezit. Asztalos begaat een overtreding. Asztalos krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zábojník kopt de bal weg. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. Zábojník heeft problemen om de bal te vangen. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. Bekaert bokst de bal weg.

38e minuut.
Mašek neemt vlug de vrije trap. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Zábojník de bal. Otruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. Bekaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motáci 73%, Název týmu™ 27%.
FC Motáci - Název týmu™ 0:4

46e minuut.
Vejštěk rent richting de bal. Asztalos verovert de bal door een tackle van achteren. Osika begaat een overtreding. Asztalos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Asztalos kan niet meer verder spelen. Azevedo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Otruba de bal. Otruba passt de bal zonder na te denken. Zábojník rent richting de bal. Zábojník draait met de bal, schiet en ... Bekaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:5

52e minuut.
Okowita bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika verovert de bal door een tackle van achteren. Osika geeft de bal voor. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník draait met de bal, schiet en ... Bekaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Jiroutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Jiroutka de bal. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. Zábojník rent richting de bal. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. Bekaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Otruba rent richting de bal. Otruba passt de bal in één keer door. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka geeft de bal voor. Zábojník krijgt zijn hoofd ertegen. Bekaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zábojník kopt de bal weg. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka passt de bal zonder na te denken. Zábojník rent richting de bal. Zábojník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník draait met de bal, schiet en ... Bekaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Otruba probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka passt de bal zonder na te denken. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. Bekaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jiroutka zal de hoekschop nemen. Zábojník springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:7

73e minuut.
Otruba speelt de bal door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zábojník de bal. Zábojník schiet op doel. Bekaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Jiroutka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antolak de bal. Zábojník rent richting de bal. Zábojník draait met de bal, schiet en ... Bekaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:8

78e minuut.
Pawlusiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otruba is nu in balbezit. Otruba met een sublieme pass. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Bekaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otruba met de inworp. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka geeft een hoge lob. Zábojník krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ponichter kopt de bal weg. Otruba is nu in balbezit. Otruba passt de bal zonder na te denken. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Název týmu™ 0:9

84e minuut.
Rodríguez Ledesma is nu in balbezit. Mjalovský onderschept slim de pass. Mjalovský geeft de bal voor. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašek geeft een hoge lob. Ponichter is nu in balbezit. Ponichter geeft een lange en hoge pass. Azevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Boleslav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otruba is nu in balbezit. Otruba passt de bal in één keer door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motáci 68%, Název týmu™ 32%.
FC Motáci - Název týmu™ 0:9