Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
weed fc FK Černá Pole
Normal Tactiek FKČP4.1
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten formidable
average Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvelebil onderschept slim de pass. Zvelebil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vokoun de bal. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Skácel is nu in balbezit. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun speelt de bal door. Presl is nu in balbezit. Presl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl speelt de bal door. Daar is Vokoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:1

7e minuut.
Beňa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Machálek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vokoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokoun haalt uit met een fantastische trap. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Machálek onderschept slim de pass. Machálek geeft een lange en hoge pass. Presl rent richting de bal. Presl geeft de bal voor. Vokoun krijgt zijn hoofd ertegen. Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Machálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Machálek passt de bal in één keer door. Rozvoda speelt de bal door. Presl is nu in balbezit. Presl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haidler trapt de bal weg. Šalena kopt de bal weg. Rozvoda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Presl rent richting de bal. Rozvoda met een sublieme pass. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:2

19e minuut.
Zvelebil is nu in balbezit. Zvelebil passt de bal zonder na te denken. Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena geeft een lange en hoge pass. Vokoun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Poudal met een sublieme pass. Rozvoda rent richting de bal. Rozvoda passt de bal zonder na te denken. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun schiet op doel. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:3

26e minuut.
Rozvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Šalena rent richting de bal. Šalena met een sublieme pass. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl haalt uit met een fantastische trap. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šalena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozvoda rent richting de bal. Rozvoda geeft de bal voor. Vokoun krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Beňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda met een sublieme pass. Daar is Presl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:4

32e minuut.
Daar is Vokoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beňa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vokoun. Vokoun krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Poudal speelt de bal door. Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena passt de bal in één keer door. Daar is Vokoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:5

34e minuut.
Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šalena de bal. Šalena geeft een hoge lob. Vokoun rent richting de bal. Vokoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Machálek heeft problemen om de bal te vangen. Machálek geeft de bal voor. Daar is Haidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presl rent richting de bal. Presl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:6

37e minuut.
Rozvoda passt de bal zonder na te denken. Šalena is nu in balbezit. Šalena geeft de bal voor. Presl rent richting de bal. Presl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Šalena met de inworp. Rozvoda met een sublieme pass. Vokoun rent richting de bal. Vokoun draait met de bal, schiet en ... Váňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:7

41e minuut.
Váňa speelt de bal door. Poudal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tupý de bal onder controle te krijgen. Presl is nu in balbezit. Presl schiet op doel. Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rozvoda met de inworp. Poudal speelt de bal door. Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Presl is nu in balbezit. Presl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rozvoda kopt de bal weg. Šalena is nu in balbezit. Šalena geeft de bal voor. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:8

45e minuut.
Rozvoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Presl de bal. Presl haalt uit met een fantastische trap. Cypřiš probeert de bal aan de voet te houden. Rozvoda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 86%, FK Černá Pole 14%.
weed fc - FK Černá Pole 0:9

46e minuut.
Beňa is nu in balbezit. Presl verovert de bal door een tackle van achteren. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:10

49e minuut.
Machálek geeft de bal voor. Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena geeft een hoge lob. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tupý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Presl heeft problemen om de bal te vangen. Presl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Rozvoda de bal. Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Vokoun rent richting de bal. Presl rent richting de bal. Presl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zvelebil met de inworp. Rozvoda met een sublieme pass. Presl is nu in balbezit. Presl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:11

55e minuut.
Houžvička met een snelle inworp. Rozvoda rent richting de bal. Rozvoda met een sublieme pass. Presl is nu in balbezit. Presl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Skácel met een sublieme pass. Presl rent richting de bal. Presl speelt de bal door. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun haalt uit met een fantastische trap. Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:12

57e minuut.
Klungelig pakt Šalena de bal. Šalena met een sublieme pass. Presl rent richting de bal. Presl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Poudal met een snelle inworp. Rozvoda is nu in balbezit. Rozvoda geeft de bal voor. Presl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Presl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presl passt de bal met de wreef. Daar is Vokoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokoun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Houžvička met de inworp. Tupý is nu in balbezit. Rozvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda geeft de bal voor. Presl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Machálek met de inworp. Rozvoda is nu in balbezit. Rozvoda geeft een lange en hoge pass. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:13

66e minuut.
Šalena met de inworp. Rozvoda is nu in balbezit. Rozvoda geeft de bal voor. Vokoun krijgt zijn hoofd ertegen. Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Poudal verovert de bal door een tackle van achteren. Poudal geeft de bal voor. Šalena rent richting de bal. Šalena geeft de bal voor. Vokoun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rozvoda speelt de bal door. Vokoun rent richting de bal. Vokoun passt de bal met de wreef. Presl is nu in balbezit. Presl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rozvoda geeft de bal voor. Daar is Vokoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokoun passt de bal met de wreef. Presl is nu in balbezit. Presl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rozvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda passt de bal in één keer door. Šalena rent richting de bal. Šalena geeft de bal voor. Vokoun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Skácel onderschept slim de pass. Skácel probeert naar een medespeler te passen. Poudal speelt de bal door. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun geeft een lange en hoge pass. Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypřiš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Presl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Presl neemt zijn aanloop. Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:14

80e minuut.
Klvaňa speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machálek met een snelle inworp. Rozvoda geeft de bal voor. Presl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:15

81e minuut.
Inworp. Zvelebil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena geeft de bal voor. Vokoun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:16

87e minuut.
Rozvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Šalena geeft een hoge lob. Vokoun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FK Černá Pole 0:17

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Presl de bal onder controle te krijgen. Cypřiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Presl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 84%, FK Černá Pole 16%.
weed fc - FK Černá Pole 0:17