Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ kopaná Barcelona.FC
krutor Tactiek smrt
49% Balbezit 51%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 56.1
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna passt de bal zonder na te denken. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek draait met de bal, schiet en ... Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:1

10e minuut.
Brdička is nu in balbezit. Roa rent richting de bal. Roa probeert naar een medespeler te passen. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek draait met de bal, schiet en ... Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:2

13e minuut.
Kobosil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobosil passt de bal zonder na te denken. Roa met een sublieme pass. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek schiet op doel. Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kobosil geeft de bal voor. Losna kopt de bal weg. Daar is Klinsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Benito is nu in balbezit. Kobosil verovert de bal door een tackle van achteren. Kobosil geeft een hoge lob. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:3

27e minuut.
Kobosil onderschept slim de pass. Kobosil probeert naar een medespeler te passen. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Losna de bal. Brdička rent richting de bal. Brdička passt de bal in één keer door. Roa controleert de bal met de borst. Roa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roa kopt de bal weg. Losna rent richting de bal. Losna passt de bal zonder na te denken. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kobosil probeert naar een medespeler te passen. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal in één keer door. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 75%, Barcelona.FC 25%.
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:3

49e minuut.
Yalgı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brdička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobosil geeft een hoge lob. Saudek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:4

51e minuut.
Klinsmann rent richting de bal. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ... Zsák bokst de bal weg.

56e minuut.
Dlabaja rent richting de bal. Schuh onderschept slim de pass. Schuh probeert naar een medespeler te passen. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Zsák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:5

68e minuut.
Losna rent richting de bal. Losna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saudek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek draait met de bal, schiet en ... Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:6

68e minuut.
Priidiks komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kobosil passt de bal in één keer door. Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabaja geeft een lange en hoge pass. Saudek springt en kopt de bal. Zsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:7

71e minuut.
Bronyzas met een sublieme pass. Chevalier heeft problemen om de bal te vangen. Klinsmann is nu in balbezit. Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna haalt uit met een fantastische trap. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Zdvíhal is nu in balbezit. Zdvíhal geeft de bal voor. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:8

79e minuut.
Doeltrap. Krčín trapt de bal weg van het doel. Roa kopt de bal weg. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Echenique speelt de bal door. Kobosil geeft de bal voor. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Zsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:9

84e minuut.
Klungelig pakt Brdička de bal. Chevalier is nu in balbezit. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa geeft een hoge lob. Saudek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zsák trapt de bal weg. Kobosil kopt de bal weg. Losna is nu in balbezit. Losna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Roa geeft een lange en hoge pass. Delage rent richting de bal. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:10

88e minuut.
Zsák met een sublieme pass. Kobosil kopt de bal weg. Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Priidiks verovert de bal door een tackle van achteren. Priidiks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 81%, Barcelona.FC 19%.
TJ kopaná - Barcelona.FC 0:10