Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mocous DNB KladnoCity
Mistr Tactiek abcd
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 58.7
matig Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Carp is nu in balbezit. Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Zitouni geeft de bal voor. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Újlaky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ruscio geeft een hoge lob. Rosebrock kopt de bal weg. Jouza heeft problemen om de bal te vangen. Jouza schiet op doel. Újlaky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:1

12e minuut.
Brizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brizzi passt de bal zonder na te denken. Rosebrock probeert naar een medespeler te passen. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Újlaky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:2

14e minuut.
Plet probeert naar een medespeler te passen. Ruscio speelt de bal door. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ... Újlaky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:3

16e minuut.
Rosebrock is nu in balbezit. Rosebrock passt de bal in één keer door. Jouza heeft problemen om de bal te vangen. Jouza draait met de bal, schiet en ... Újlaky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:4

19e minuut.
Ruscio speelt de bal door. Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet speelt de bal door. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... Újlaky bokst de bal weg.

25e minuut.
Ruscio rent richting de bal. Ruscio passt de bal in één keer door. Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet geeft de bal voor. Jouza springt en kopt de bal. Újlaky bokst de bal weg.

26e minuut.
Loayza speelt de bal door. Daar is Plet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plet geeft een lange en hoge pass. Rosebrock krijgt zijn hoofd ertegen. Újlaky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brizzi passt de bal in één keer door. Rosebrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosebrock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jouza neemt de penalty, wat een uithaal! Újlaky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:5

36e minuut.
Klungelig pakt Ilioara de bal. Nikodým bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodým passt de bal zonder na te denken. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Berendei probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plet met een snelle inworp. Ruscio rent richting de bal. Ruscio geeft een hoge lob. Újlaky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Berendei kopt de bal weg. Carp probeert de bal met de borst te controleren. Saaresmaa probeert naar een medespeler te passen. Rosebrock rent richting de bal. Rosebrock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nikodým kopt de bal weg. Rosebrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesus verovert de bal door een tackle van achteren. Jouza verovert de bal door een tackle van achteren. Jouza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mocous 79%, DNB KladnoCity 21%.
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:5

47e minuut.
Pănican geeft een hoge lob. Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Ruscio met een sublieme pass. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Újlaky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:6

50e minuut.
Lazăr geeft de bal voor. Inworp. Nikodým met een snelle inworp. Loayza rent richting de bal. Loayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:7

55e minuut.
Jouza is nu in balbezit. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Ruscio onderschept slim de pass. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:8

64e minuut.
Zitouni speelt de bal door. Nikodým is nu in balbezit. Nikodým probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rosebrock passt de bal in één keer door. Plet met een sublieme pass. Ruscio rent richting de bal. Ruscio geeft de bal voor. Jouza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Adrian onderschept slim de pass. Plet geeft de bal voor. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel. Újlaky bokst de bal weg.

77e minuut.
Loayza speelt de bal door. Plet met een sublieme pass. Pănican speelt de bal door. Ilioara rent richting de bal. Ilioara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rosebrock geeft een lange en hoge pass. Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet passt de bal in één keer door. Ruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Loayza speelt de bal door. Daar is Rosebrock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosebrock probeert naar een medespeler te passen. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Matijević rent richting de bal. Brizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brizzi geeft de bal voor. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mocous 78%, DNB KladnoCity 22%.
Fc Mocous - DNB KladnoCity 0:9