Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PENNY Arsenal Prague
taktika Tactiek FT1
48% Balbezit 52%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 61.7
zwak Schieten briljant
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk is nu in balbezit. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:1

4e minuut.
Bingowicz probeert de bal met de borst te controleren. Bingowicz passt de bal in één keer door. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koukal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:2

4e minuut.
Knakal speelt de bal door. Bingowicz is nu in balbezit. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:3

6e minuut.
Daar is Koukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma rent richting de bal. Palma probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Surový passt de bal met de wreef. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz passt de bal in één keer door. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:4

10e minuut.
Treściński rent richting de bal. Rolland onderschept slim de pass. Rolland probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:5

12e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Rose met een sublieme pass. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Koleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:6

12e minuut.
Knakal met een sublieme pass. Janosik rent richting de bal. Janosik met een sublieme pass. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:7

14e minuut.
Surový kopt de bal weg. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz met een sublieme pass. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. Koleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:8

15e minuut.
Janosik geeft een hoge lob. Daar is Rolland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolland geeft een lange en hoge pass. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz schiet op doel. Koleda bokst de bal weg. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:9

17e minuut.
Rose is nu in balbezit. Surový is nu in balbezit. Surový passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Janosik kopt de bal weg. Palma probeert de bal aan de voet te houden. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fernández Llosa probeert naar een medespeler te passen. Rose met een sublieme pass. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:10

19e minuut.
Ruprecht probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Knakal de bal. Bingowicz onderschept slim de pass. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:11

21e minuut.
Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz passt de bal in één keer door. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:12

21e minuut.
Ruprecht met een sublieme pass. Knakal heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz onderschept slim de pass. Daar is Bingowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Koleda bokst de bal weg.

24e minuut.
Rolland is nu in balbezit. Şaner geeft een hoge lob. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:13

25e minuut.
Ruprecht probeert naar een medespeler te passen. Knakal is nu in balbezit. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Koleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:14

26e minuut.
Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Koleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Koleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:15

28e minuut.
Şaner verovert de bal door een tackle van achteren. Şaner geeft de bal voor. Rose kopt de bal weg. Bingowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jaroszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:16

30e minuut.
Treściński probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz speelt de bal door. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:17

32e minuut.
Janosik geeft een hoge lob. Surový is nu in balbezit. Surový passt de bal met de wreef. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz schiet op doel. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:18

35e minuut.
Surový kopt de bal weg. Jaroszuk probeert de bal met de borst te controleren. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel. Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:19

39e minuut.
Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose probeert naar een medespeler te passen. Fernández Llosa met een sublieme pass. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koleda trapt de bal weg van het doel. Dahlmeier kopt de bal weg. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Surový bereikt de bal nog maar net als eerste. Surový geeft de bal voor. Bingowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rose de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:20

43e minuut.
Fernández Llosa rent richting de bal. Fernández Llosa passt de bal met de wreef. Rose speelt de bal door. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:21

44e minuut.
Knakal rent richting de bal. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz passt de bal zonder na te denken. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PENNY 89%, Arsenal Prague 11%.
PENNY - Arsenal Prague 0:22

46e minuut.
Kokorus speelt de bal door. Klungelig pakt Surový de bal. Surový probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:23

49e minuut.
Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz passt de bal zonder na te denken. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Koleda trapt de bal weg van het doel. Bingowicz kopt de bal weg. Surový met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rose is nu in balbezit. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose onderschept slim de pass. Rose geeft een hoge lob. Koleda bokst de bal weg. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:24

52e minuut.
Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz met een sublieme pass. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Koleda trapt de bal weg. Surový probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:25

54e minuut.
Ruprecht met een sublieme pass. Daar is Knakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Koleda trapt de bal weg. Surový kopt de bal weg. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:26

60e minuut.
Treściński geeft de bal voor. Jaroszuk probeert de bal met de borst te controleren. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:27

66e minuut.
Treściński speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Koleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:28

67e minuut.
Ruprecht speelt de bal door. Knakal heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz rent richting de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:29

69e minuut.
Roa is nu in balbezit. Roa geeft een lange en hoge pass. Fernández Llosa met een sublieme pass. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:30

69e minuut.
Knakal rent richting de bal. Knakal passt de bal met de wreef. Fernández Llosa speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:31

73e minuut.
Mannaro geeft de bal voor. Fernández Llosa is nu in balbezit. Fernández Llosa geeft een hoge lob. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. Koleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:32

76e minuut.
Massazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Massazza geeft de bal voor. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. Koleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:33

77e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Rose passt de bal in één keer door. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:34

77e minuut.
Daar is Knakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rose de bal. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:35

81e minuut.
Treściński geeft een lange en hoge pass. Fernández Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Llosa speelt de bal door. Klungelig pakt Surový de bal. Surový geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dahlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmeier passt de bal zonder na te denken. Treściński probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rose is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koukal. Rose raakt geblesseerd tijdens het duel. Surový zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rose kopt de bal weg. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PENNY - Arsenal Prague 0:36

89e minuut.
Koleda trapt de bal weg van het doel. Surový kan de bal niet met de borst controleren. Surový geeft een lange en hoge pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PENNY 81%, Arsenal Prague 19%.
PENNY - Arsenal Prague 0:36