Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rheus Tigers Dobratice
Normal Tactiek takový klídeček
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Berlinghieri passt de bal met de wreef. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. German is nu in balbezit. German geeft een hoge lob. Linares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:1

9e minuut.
Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto geeft de bal voor. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan is nu in balbezit. Ilhan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Matto onderschept slim de pass. Matto speelt de bal door. Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
German is nu in balbezit. German passt de bal zonder na te denken. Linares is nu in balbezit. Ilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. German zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzmán speelt de bal door. Klungelig pakt Ilhan de bal. Ilhan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Matto passt de bal met de wreef. Berlinghieri is nu in balbezit. Berlinghieri passt de bal met de wreef. Linares rent richting de bal. Linares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Teřich bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto is nu in balbezit. Matto probeert naar een medespeler te passen. Ilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostrovský met een harde bal richting middenveld. Guzmán kopt de bal weg. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:2

27e minuut.
Golini passt de bal met de wreef. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Baumruk rent richting de bal. Berlinghieri verovert de bal door een tackle van achteren. Berlinghieri met een sublieme pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kvasnička heeft problemen om de bal te vangen. Ilhan rent richting de bal. Ilhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:3

32e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Daar is Ilhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. Ostrovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:4

35e minuut.
Berlinghieri is nu in balbezit. Berlinghieri passt de bal met de wreef. Daar is Ručínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap. Ostrovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto met een sublieme pass. German rent richting de bal. German haalt uit met een fantastische trap. Ostrovský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rheus 83%, Tigers Dobratice 17%.
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:5

47e minuut.
Carpintero probeert naar een medespeler te passen. German rent richting de bal. German probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilhan de bal. Ilhan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Berlinghieri met een sublieme pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Linares de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Berlinghieri probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostrovský met een harde bal richting middenveld. Berlinghieri kopt de bal weg. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Berlinghieri met de inworp. Matto probeert de bal met de borst te controleren. Matto passt de bal met de wreef. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vidím is nu in balbezit. Golini onderschept slim de pass. Golini probeert naar een medespeler te passen. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ostrovský trapt de bal weg. German kopt de bal weg. Ilhan speelt de bal door. Klungelig pakt Linares de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:6

71e minuut.
Golini met de inworp. Berlinghieri is nu in balbezit. Berlinghieri passt de bal in één keer door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Berlinghieri speelt de bal door. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto probeert naar een medespeler te passen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:7

78e minuut.
German onderschept slim de pass. German passt de bal met de wreef. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Ilhan rent richting de bal. Ilhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Matto kopt de bal weg. Zima heeft problemen om de bal te vangen. Ilhan rent richting de bal. Ilhan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:8

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. German neemt de hoekschop. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. German is nu in balbezit. German passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ilhan de bal. Ilhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rheus 84%, Tigers Dobratice 16%.
FC Rheus - Tigers Dobratice 0:9