Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Konečníci FC Chelsea Kokory
moje 2 Tactiek 3Att right
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.5 gemiddelde waardering 59.1
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Matilu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szwoch met een sublieme pass. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft een hoge lob. Motejl heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:1

7e minuut.
Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch passt de bal zonder na te denken. Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft een hoge lob. Rozmara springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ngọc Khôi kopt de bal weg. Klungelig pakt Szwoch de bal. Szwoch met een sublieme pass. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft een lange en hoge pass. de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Drak speelt de bal door. Veselý rent richting de bal. Veselý passt de bal zonder na te denken. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Alexa krijgt zijn hoofd ertegen. de la Vega probeert naar een medespeler te passen. Szovják kopt de bal weg. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Szwoch geeft de bal voor. Daar is Motejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ... de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:2

27e minuut.
Veselý met een snelle inworp. Szwoch is nu in balbezit. Szwoch passt de bal met de wreef. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Drak met de inworp. Ngọc Khôi is nu in balbezit. Rozmara verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Motejl de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pena probeert naar een medespeler te passen. Drak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drak passt de bal met de wreef. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rozmara rent richting de bal. Rozmara passt de bal in één keer door. Veselý rent richting de bal. Veselý geeft een lange en hoge pass. Alexa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Drak passt de bal in één keer door. Daar is Veselý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veselý geeft een hoge lob. Rozmara controleert de bal met de borst. Rozmara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rozmara passt de bal in één keer door. Veselý is nu in balbezit. Veselý probeert naar een medespeler te passen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Galvis is nu in balbezit. Galvis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Riker de bal. Rozmara rent richting de bal. Rozmara draait met de bal, schiet en ... de la Vega bokst de bal weg. Motejl geeft de bal voor. Szovják heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drak. Drak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Riker rent richting de bal. Riker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozmara met de inworp. Veselý geeft een lange en hoge pass. de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
de la Vega speelt de bal door. Szwoch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veselý de bal. Veselý geeft een lange en hoge pass. Rozmara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:3

45e minuut.
Fortyn is nu in balbezit. Rozmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa is nu in balbezit. Alexa haalt uit met een fantastische trap. de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 87%, FC Chelsea Kokory 13%.
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:4

51e minuut.
Riker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veselý met een snelle inworp. Szwoch rent richting de bal. Szwoch geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortyn is nu in balbezit. Fortyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Drak rent richting de bal. Drak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kargul de bal. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Veselý is nu in balbezit. Veselý speelt de bal door. Fortyn rent richting de bal. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok speelt de bal door. Resl speelt de bal door. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
de la Vega trapt de bal weg van het doel. Szwoch kopt de bal weg. Daar is Riker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Vega probeert naar een medespeler te passen. Szwoch kopt de bal weg. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap. de la Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:5

66e minuut.
Szwoch speelt de bal door. Fortyn rent richting de bal. Fortyn geeft de bal voor. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:6

68e minuut.
Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý verovert de bal door een tackle van achteren. Veselý passt de bal in één keer door. Rozmara rent richting de bal. Rozmara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jurča bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurča passt de bal zonder na te denken. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ... Motejl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veselý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fortyn springt en kopt de bal. Rozmara rent richting de bal. Rozmara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:7

74e minuut.
Matilu is nu in balbezit. Veselý onderschept slim de pass. Veselý speelt de bal door. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara schiet op doel. de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riker heeft problemen om de bal te vangen. Rozmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Poikkijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch verovert de bal door een tackle van achteren. Szwoch passt de bal zonder na te denken. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Veselý rent richting de bal. Veselý passt de bal zonder na te denken. Szwoch is nu in balbezit. Szwoch geeft de bal voor. Rozmara bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drak neemt de hoekschop. de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fortyn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alexa de bal. Rozmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:8

82e minuut.
Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch geeft de bal voor. Riker heeft problemen om de bal te vangen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap. de la Vega bokst de bal weg.

85e minuut.
Ngọc Khôi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szwoch de bal. Szwoch passt de bal met de wreef. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Alexa kopt de bal weg. Veselý kan de bal niet met de borst controleren. Veselý probeert naar een medespeler te passen. Fortyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 81%, FC Chelsea Kokory 19%.
AC Konečníci - FC Chelsea Kokory 0:8