Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angry Nerds FC poc Olimpia
Normal Tactiek 451mojeee
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 36.6
waardeloos Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Razeti passt de bal zonder na te denken. Hnědojed met een sublieme pass. Frost rent richting de bal. Dézsi verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnědojed onderschept slim de pass. Hnědojed probeert naar een medespeler te passen. Dézsi rent richting de bal. Dézsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Eckert geeft een hoge lob. Inworp. Trlaja met de inworp. Razeti is nu in balbezit. Razeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dézsi is nu in balbezit. Eckert rent richting de bal. Dézsi verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsi draait met de bal, schiet en ... von Gimpertshausen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Trlaja rent richting de bal. Trlaja geeft een hoge lob. Reus kopt de bal weg. Daar is Hnědojed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnědojed draait met de bal, schiet en ... Gerlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:1

21e minuut.
Gedik met een snelle inworp. Hnědojed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnědojed passt de bal zonder na te denken. Razeti is nu in balbezit. Razeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Talberg de bal. Hnědojed rent richting de bal. Hnědojed passt de bal zonder na te denken. Dézsi rent richting de bal. Dézsi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Jaszczowski geeft een hoge lob. Hnědojed is nu in balbezit. Hnědojed passt de bal met de wreef. Razeti rent richting de bal. Razeti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:2

33e minuut.
Herren geeft een lange en hoge pass. Talberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dézsi zijn tegenspeler op de grond. Dézsi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gedik met een sublieme pass. Dézsi heeft problemen om de bal te vangen. Frost is nu in balbezit. Dézsi verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Razeti onderschept slim de pass. Razeti met een sublieme pass. Hnědojed probeert naar een medespeler te passen. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi draait met de bal, schiet en ... Gerlich bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angry Nerds FC 77%, poc Olimpia 23%.
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:2

47e minuut.
Gedik probeert naar een medespeler te passen. Dézsi rent richting de bal. Hnědojed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnědojed haalt uit met een fantastische trap. Reus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Razeti is nu in balbezit. Kalny maakt een afschuwelijke overtreding. Razeti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herren met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Reus de bal. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gedik is nu in balbezit. Daar is Gedik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gedik probeert naar een medespeler te passen. Dézsi is nu in balbezit. Dézsi draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Eckert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razeti is nu in balbezit. Razeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gedik met de inworp. Hnědojed rent richting de bal. Hnědojed met een sublieme pass. Razeti is nu in balbezit. Razeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
von Gimpertshausen met een sublieme pass. Hnědojed probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dézsi de bal. Dézsi haalt uit met een fantastische trap. Gerlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:3

65e minuut.
Preuß is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dézsi. Preuß is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyłko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jaszczowski geeft de bal voor. Reus kopt de bal weg. Kalny heeft problemen om de bal te vangen. Razeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gerlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren passt de bal in één keer door. Trlaja probeert naar een medespeler te passen. Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. Noor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gedik geeft een hoge lob. Eckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeti verovert de bal door een tackle van achteren. Razeti schiet op doel. Gerlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:4

83e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski geeft een lange en hoge pass. von Gimpertshausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi rent richting de bal. Dézsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angry Nerds FC 79%, poc Olimpia 21%.
Angry Nerds FC - poc Olimpia 0:5