Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Passow VfB Borussia Leipzig
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Berdys passt de bal in één keer door. Del Conte rent richting de bal. Del Conte met een sublieme pass. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bonan rent richting de bal. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frankenzipfel de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berdys zal de hoekschop nemen. Hasler is nu in balbezit. Hasler passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:1

18e minuut.
Berdys probeert naar een medespeler te passen. Kokoszka rent richting de bal. Frankenzipfel rent richting de bal. Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bonan geeft de bal voor. Inworp. Leonhardsen met een snelle inworp. Newport rent richting de bal. Newport geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda passt de bal met de wreef. Daar is Newport, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newport schiet op doel. Ferstl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:2

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferstl niet meer kan verder spelen. Oberschmid komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Frankenzipfel kan de bal niet met de borst controleren. Kokoszka rent richting de bal. Frankenzipfel begaat een overtreding. Frankenzipfel krijgt een gele kaart. Kokoszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Newport zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:3

29e minuut.
Bonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonhardsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newport geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:4

31e minuut.
Rodríguez Nebreda passt de bal in één keer door. Newport rent richting de bal. Newport passt de bal in één keer door. Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kokoszka passt de bal zonder na te denken. Newport is nu in balbezit. Newport passt de bal met de wreef. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Del Conte is nu in balbezit. Adamietz onderschept slim de pass. Adamietz met een sublieme pass. Topic bereikt de bal nog maar net als eerste. Topic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Passow 70%, VfB Borussia Leipzig 30%.
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:4

46e minuut.
Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda met een sublieme pass. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:5

48e minuut.
Newport passt de bal met de wreef. Leonhardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardsen met een sublieme pass. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:6

52e minuut.
Hasler passt de bal met de wreef. Berdys is nu in balbezit. Berdys passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rodríguez Nebreda de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Oberschmid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Newport onderschept slim de pass. Newport passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Oberschmid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:7

58e minuut.
Kokoszka probeert de bal aan de voet te houden. Berdys rent richting de bal. Berdys passt de bal met de wreef. Hasler geeft een lange en hoge pass. Daar is Bonan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberschmid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newport rent richting de bal. Newport geeft een lange en hoge pass. Oberschmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez Nebreda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:8

65e minuut.
Frankenzipfel geeft een hoge lob. Del Conte rent richting de bal. Hasler probeert naar een medespeler te passen. Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. Oberschmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rodríguez Nebreda de bal. Bonan is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:9

67e minuut.
Del Conte speelt de bal door. Berdys is nu in balbezit. Berdys met een sublieme pass. Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:10

69e minuut.
Tremmel probeert naar een medespeler te passen. Topic rent richting de bal. Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oberschmid met een sublieme pass. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hasler kopt de bal weg. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:11

74e minuut.
Leonhardsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newport rent richting de bal. Newport geeft een hoge lob. Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Kokoszka de bal. Heese is nu in balbezit. Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoszka passt de bal met de wreef. Leonhardsen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Oberschmid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:12

77e minuut.
Berdys speelt de bal door. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap. Bonan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leonhardsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodríguez Nebreda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Topic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasler rent richting de bal. Hasler passt de bal met de wreef. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kokoszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokoszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:13

84e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Nebreda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newport rent richting de bal. Newport haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:14

85e minuut.
Berdys is nu in balbezit. Berdys geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Frankenzipfel de bal onder controle te krijgen. Newport is nu in balbezit. Newport draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:15

86e minuut.
Rodríguez Nebreda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huma komt het veld opgelopen. Tremmel met een sublieme pass. Klungelig pakt Topic de bal. Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hasler speelt de bal door. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport passt de bal zonder na te denken. Huma rent richting de bal. Huma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Passow 81%, VfB Borussia Leipzig 19%.
SV Passow - VfB Borussia Leipzig 0:16