Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P-Town Gamblers FC ToP TalentS
532 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 45
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytel met een snelle inworp. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz geeft een hoge lob. Gajić krijgt zijn hoofd ertegen. Wandpflug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Pensel trapt de bal weg van het doel. Koç kopt de bal weg. Klungelig pakt Arceusz de bal. Gajić is nu in balbezit. Gajić draait met de bal, schiet en ... Wandpflug bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:1

7e minuut.
Borsatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsatto speelt de bal door. Klungelig pakt Gajić de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:2

9e minuut.
Borsatto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo passt de bal met de wreef. Gajić is nu in balbezit. Gajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arceusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durst. Arceusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gajić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Bukowiecki is nu in balbezit. Mancera onderschept slim de pass. Mancera passt de bal zonder na te denken. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. Overmars bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Klungelig pakt Borsatto de bal. Campo probeert naar een medespeler te passen. Gajić is nu in balbezit. Gajić draait met de bal, schiet en ... Wandpflug maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:3

20e minuut.
Borsatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsatto geeft een hoge lob. Bargdich controleert de bal met de borst. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Durst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arceusz rent richting de bal. Arceusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ivankov kopt de bal weg. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wandpflug trapt de bal weg. Campo kopt de bal weg. Gajić rent richting de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ... Wandpflug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:4

23e minuut.
Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera rent richting de bal. Gajić verovert de bal door een tackle van achteren. Gajić haalt uit met een fantastische trap. Wandpflug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:5

29e minuut.
Momchilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kloc komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Gajić schiet op doel. Wandpflug speelt de bal door. Bukowiecki kopt de bal weg. Gajić rent richting de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wandpflug trapt de bal weg van het doel. Campo kopt de bal weg. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić haalt uit met een fantastische trap. Wandpflug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Koç passt de bal zonder na te denken. Campo rent richting de bal. Campo probeert naar een medespeler te passen. Gajić is nu in balbezit. Gajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dekov speelt de bal door. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Gajić is nu in balbezit. Gajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 75%, FC ToP TalentS 25%.
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:5

50e minuut.
Wandpflug met een harde bal richting middenveld. Campo kopt de bal weg. Mancera kan de bal niet met de borst controleren. Gajić rent richting de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pytel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arceusz geeft de bal voor. Gajić probeert de bal aan de voet te houden. Campo rent richting de bal. Campo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wandpflug met een harde bal richting middenveld. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz met een sublieme pass. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić schiet op doel. Wandpflug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Campo probeert naar een medespeler te passen. Borsatto rent richting de bal. Borsatto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pensel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajić rent richting de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap. Wandpflug probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Wandpflug met een harde bal richting middenveld. Koç kopt de bal weg. Gajić is nu in balbezit. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki onderschept slim de pass. Bukowiecki speelt de bal door. Gajić rent richting de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mächler passt de bal in één keer door. Dekov is nu in balbezit. Dekov geeft een hoge lob. Gajić rent richting de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ... Wandpflug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bukowiecki is nu in balbezit. Bukowiecki passt de bal in één keer door. Gajić is nu in balbezit. Gajić draait met de bal, schiet en ... Wandpflug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:6

88e minuut.
Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich onderschept slim de pass. Bukowiecki onderschept slim de pass. Bukowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 70%, FC ToP TalentS 30%.
P-Town Gamblers - FC ToP TalentS 0:6