Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doganpinarspor FC Dieter-Peter in Braun m. Rost
Normal Tactiek C180
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Weissig speelt de bal door. Zollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollner geeft de bal voor. Hemmersbach geeft de bal voor. Dahnke rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Durna bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisweiler verovert de bal door een tackle van achteren. Weisweiler speelt de bal door. Zollner rent richting de bal. Zollner passt de bal zonder na te denken. Behringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Zollner geeft een lange en hoge pass. Pier kopt de bal weg. Zollner probeert naar een medespeler te passen. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wuttke kopt de bal weg. Klungelig pakt Pier de bal. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke schiet op doel. Behringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:1

16e minuut.
Behringer met een sublieme pass. Weisweiler kopt de bal weg. Dahnke met een sublieme pass. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dahnke is nu in balbezit. Dahnke passt de bal met de wreef. Brysch rent richting de bal. Brysch haalt uit met een fantastische trap. Behringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:2

19e minuut.
Durna met een sublieme pass. Daar is Völkner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemmersbach speelt de bal door. Zollner is nu in balbezit. Zollner passt de bal met de wreef. Behringer bokst de bal weg. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:3

21e minuut.
Hegermann passt de bal met de wreef. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Brysch is nu in balbezit. Brysch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brysch rent richting de bal. Brysch geeft de bal voor. Dahnke rent richting de bal. Dahnke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:4

28e minuut.
Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch probeert naar een medespeler te passen. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke schiet op doel. Behringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:5

35e minuut.
Weisweiler passt de bal zonder na te denken. Zollner rent richting de bal. Zollner geeft de bal voor. Rausch kopt de bal weg. Zollner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wuttke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuttke passt de bal in één keer door. Hegermann probeert naar een medespeler te passen. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:6

39e minuut.
Brysch verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke haalt uit met een fantastische trap. Rausch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:7

41e minuut.
Dahnke rent richting de bal. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke rent richting de bal. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:8

43e minuut.
Pier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zollner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch geeft een lange en hoge pass. Behringer bokst de bal weg. Dahnke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:9

45e minuut.
Zollner is nu in balbezit. Zollner geeft een lange en hoge pass. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doganpinarspor 84%, FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 16%.
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:10

50e minuut.
Wuttke geeft een lange en hoge pass. Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler geeft de bal voor. Hegermann is nu in balbezit. Hegermann geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:11

60e minuut.
Behringer speelt de bal door. Wuttke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nast. Wuttke roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wuttke kan niet meer verder spelen. Jennis komt het veld opgelopen. Billen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Behringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:12

66e minuut.
Nast heeft problemen om de bal te vangen. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke geeft een lange en hoge pass. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ... Behringer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Rausch trapt de bal weg van het doel. Jennis kopt de bal weg. Daar is Najar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke geeft de bal voor. Behringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:13

70e minuut.
Dahnke is nu in balbezit. Najar is nu in balbezit. Dahnke verovert de bal door een tackle van achteren. Hegermann geeft de bal voor. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hegermann geeft de bal voor. Pier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brysch krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Jennis onderschept slim de pass. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Brysch is nu in balbezit. Brysch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hegermann geeft een hoge lob. Brysch kopt de bal weg. Hegermann probeert naar een medespeler te passen. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke draait met de bal, schiet en ... Behringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Weissig met een sublieme pass. Brysch is nu in balbezit. Brysch geeft een lange en hoge pass. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dahnke probeert naar een medespeler te passen. Hegermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegermann geeft een lange en hoge pass. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doganpinarspor 81%, FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 19%.
Doganpinarspor - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 0:14